Hoteluri apreciate. Cele mai multe din hotelurile potrivite pentru familiile cu copii sunt în stațiunile Belek și Kemer din Antalya, potrivit clasamentului pe 2014 realizat pe baza aprecierilor membrilor tripadvisor. Mai jos, topul celor mai bune hoteluri din Turcia recomandate pentru familiile cu copii.
1. Limak Arcadia Golf Resort ( 5 stele), Belek. Acest hotel, care se află la 55 km de Aeroportul Antalya și la 30 kilometri de unele dintre cele mai apreciate destinații turistice din Turcia, Cascada Manavgat ( la 35 km de la hotel) şi oraşul vechi Aspendos (la 30 km), are 5 piscine și plajă proprie.
2. Club Med Palmye, Kemer ( 4 stele), Kemer, Turcia. Un hotel cu destule premii la activ, cu facilități special create pentru cei mici precum piscine și cluburi concepute pentru mai multe grupe de vârstă.
3. Club Anastasia ( 4 stele), Marmaris, Turcia. Situat la 800 de metri  de plajă.
4. Liberty Hotels Lara ( 5 stele), Antalya. Are plaja sa la Marea Mediterana, dar cei mici se pot bălăci în piscina dedicată lor și se pot distra pe toboganele cu apă, apoi pot lua parte la multe activităţi adaptate vârstei.
5. Voyage Belek Golf & Spa, Belek ( 5 stele). Un hotel construit în apropierea mării, cu plajă proprie și cinci piscine, din care una interioară, foarte potrivit și iubitorilor de golf. Voyage Belek are și un aquapark și meniuri speciale pentru cei mici.
6. Majesty Club Tuana Park ( 5 stele), Fethiye, Turcia. Amplasat pe malul mării,  Hotelul Majesty Club Tuana Park este situat la 17 km de centrul oraşului Fethiye și la 42 de kilometri de aeroportul din Dalaman. Copii au dedicat un mini-club cu diferite activităţi adaptate vârstei.
7. Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa ( 5 stele), Sarigerme. Hotelul este amplasat  pe o plajă privată cu nisip la Marea Egee, lângă râul Dalaman, la 15 km de Aeroportul Internaţional din Dalaman.
8. Barut Lara (5 stele). Hotelul Barut din Lara este situat la aproximativ 10 kilometri de aeroportul din Antalya, pe malul mării și are facilități pentru copii precum piscine și locuri de joacă speciale.
9. Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort, (5 stele), Belek.Construit la malul mării, Limak Atlantis Deluxe Hotel are atât o plajă de nisip cât și 5 piscine. Copii au terenul lor de joacă și animatori care să-i distreze.
10. Liberty Hotels Hisaronu ( 3 stele), Dalaman. Este parcă special creat pentru familiile cu copii care nu pun accent pe lux ci pe facilitățile oferite. Are zonă de joacă, topogane acvatice, programe de entertainment dedicate celor mici.
De amintiti că unul din „Oscarurile turismului”, așa cum sunt supranumite premiile oferite de Worl Travel Awards, respectiv cel pentru cele mai bune hoteluri pentru familii, a revenit anul trecut hotelului Angel’s Peninsula din Marmaris, Turcia.
hotel turcia top.jpg
error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This