Cei care s-au indragostit de Turcia, destinatia numarul unu de vacanta a romanilor in sezonul estival, pot testa calitatea serviciilor din aceasta tara si in sezonul rece, la schi.

Prestige Tours, tur-operatorul Grupului Happy Tour, lanseaza in premiera nationala, vacantele la schi in statiunea Palandoken, provincia Erzurum, Turcia.
 Daca vreti sa va bucurati de magia zapezii… in Tara Semilunei la cumpana dintre ani puteti petrece Revelionul 2013 intr-un decor de vis, unde puteti ajunge cu o cursa charter organizata in perioada 29 decembrie 2012 – 12 ianuarie 2013 si operata de compania Tarom.
Hoteluri recomandate:
-Dedeman Erzurum Palandoken 4*  – de la 820 euro/adult/loc in camera dubla;
www.dedeman.com/hotel-erzurum/dedeman-palandoken.aspx
Localizare: situat la baza partiei, in centru statiunii Palandoken si la 8 km de centrul orasului Erzurum.
-Palan Hotel 4* – de la 900 euro/adult/loc in camera dubla;
www.palanotel.com
Situat la poalele Muntelui Palandoken, hotelul se afla la 15 km de aeroport si la 3 km de centrul orasului Erzurum, in renumita statiune de schi Palandoken. Centrul de schi Palandoken se afla la 6 km de centrului orasului Erzurum.
-Xanadu Snow White 5*- de la 1095 euro/adult/loc in camera dubla
www.xanaduhotels.com.tr
Localizare: situat la 17 km de aeroport si numai 6 km de centrul orasului Erzurum este considerat de turisti, perla muntilor Palandoken si este preferatul familiilor cu copii.
Despre Palandoken
Statiunea Palandoken este frecventata nu doar de iubitorii sporturilor de zapada ci si de profestionistii care isi demonstraeza maiestria in competitii mondiale, organizate de Federatia Internationala de Schi. Situat la 8 km de orasul-istoric din estul Turciei,  Palandoken este o statiune relativ tanara pe harta sporturilor de iarna, oferind toate facilitatile necesare pentru o experienta de neuitat: partii atat pentru incepatori cat si pentru experti, tunuri de zapada, partii iluminate noaptea, restaurante elegante, cluburi pentru copii. La acestea se adauga hoteluri cu piscine si cu nelipsitele Spa-uri recunoscute pentru pentru procedeele practicate aici. Transportul schiorilor este asigurat prin 5 linii de telescaun, o linie de tele-schi si o telegondola.

Cel mai mare oras din Anatolia

Erzurum, cel mai mare oras din Anatolia, a devenit o statiune montana in plin avant care se remarca atat prin facilitatile sporturilor de iarna din imediata apropiere cat si prin oferta sa culturala. Aici sunt cateva obiective care nu trebuie ocolite daca ati ajuns in zona. Castelul Erzurum, situat pe Drumul Matasii, edificiu ce se presupune ca a fost construit in prima perioada a secolul V d.Hr. de catre bizantini. Turnul de Veghe, un minaret asezat strategic pe un deal din apropierea orasului. Podul Cobadede, construit de vizirul Emir Coban Salduz al Ilhans-ului, intre anii 1297 si 1298, pe raul Aras. Rustem Pasa Bedesteni, construit de Suleiman Magnificul, astazi un centru de cumparaturi important. Lor li se adauga, izvoarele termale din apropiere, o colectie de moschei si nu in ultimul rand, statiunea Palandoken.

Date practice despre perimetrul de schi Paladoken


*Orasul Erzurum este situat la o altitudine de 1.757 m;
*Cel mai inalt varf, Marele Dragon, este situat la 3.188 m;
*Altitudine maxima telescaun – 3.100 m;
* Lungimea totala a partiilor din Palandoken – 70 km;
*Cea mai lunga pista -12.800 m;
*Cea mai lunga partie iluminata – 800 m;
*Diferenta maxima de altitudine – 900
Pachetele charter „Revelion 2013, la schi in Turcia” si „Hai la schi in Erzurum” sunt disponibile in reteaua agentiilor proprii si asociate Happy Tour din intrea tara si in reteaua agentiilor partenere Prestige Tours. Detalii si rezervari la office@happytour.ro

Erzurum Palandoken main.jpg
error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This