Iarna nu e un anotimp lejer. Este vremea superlativelor, a testelor de rezistenţă. Nu trece neobservată, nu te lasă să fii indiferent, te obligă să-i faci faţă. Îţi face ochi dulci şi mai are şi obiceiul să ţi se bage pe sub piele 🙂 .
Iarna ne pune pe toţi la încercare şi ne face mai puternici. Este doar o iluzie că totul e amoţit, inert. Chiar şi sub gheaţă, viaţa îşi vede de ale ei, mergând până la capăt, până la limită dacă e nevoie.

jump decisionIarna se dă testul suprem de supravieţuire şi cei ajunşi la liman sunt mai puternici vrabie gheata

Poţi spune că iarna e rea, rece, neiertătoare. Şi da, poţi să-i vezi faţa urâtă, cu frig, viscol, noroi şi toate belelele. Să te declari învins şi să aştepţi să se termine mai repede.
Sau poţi să o admiri în momentele de spendoare, în care totul e neatins, bun de pus în vitrină. De pus la păstrat, la rece.

arbori de gheata
Iarna e anotimpul meu preferat oriunde, aiurea, în lume, dar Bucureştiul are ceva special sub zăpadă. Poate că iarna e cel mai bun make up artist pentru Bucureşti, care, deşi fotogenic, nu se lasă transformat total. Bucureşti are câte puţin din toate bunele şi relele unei metropole şi iarna le estompează pe toate pentru a se pune ea în evidenţă.

Mai jos, alte câteva fotografii surprinse în Bucureştiul aflat sub cod galben de temperaturi siberiene, cu mult sub zero grade Celsius.

apus herastrau Apus „incendiar” în Herăstrău sunset bucharest

pasarilePăsările, varianta bucureşteană sky bucharest

arcul de triumf În trafic traffic

biserica ior x Nihil sine Deo biserica muzeul satului

herastrauRelaxare parc IOR

arbori de gheata In lumina reflectoarelor in the spotlight

winter herastrau xStand by mese restaurant IOR x

moon bucuresti  Sub clar de lună city lights winter Luminile oraşului titan parc alee

casa presei winterNişte veşti nu foarte clare de la Casa Preseiwinter bucharestTablou de iarnă
iarna bucuresti ior

Mai jos, o galerie foto cu Bucureştiul într-o perioadă glaciară. Sper că fotografiile te vor convinge că şi iarna în Bucureşti poate fi frumoasă.  Dacă ţi-au plăcut textul şi fotografiile, împărtăşeşte-le cu prietenii, dă Like şi Share!

Visează, iubește, călătorește. Drum bun!

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This