Ediția cu numărul nouă a conferinței Femei de carieră – Leadership feminin are loc joi, 4 octombrie. Evenimentul cu tema  Angajat versus Angajator.se adresează tuturor femeilor interesate de o carieră de succes, indiferent dacă sunt angajate, au deja o afacere sau doresc să demareze una și au nevoie de informații și sfaturi. Este, de asemenea, “destinația” potrivită și pentru cele care doresc să dobândească abilități de leader și să se inspire, de ce nu, din poveștile de succes ale speakerilor.

Vor fi oferite informații utile și relevante despre afaceri, leadership, carieră și antreprenoriat. Invitații și participanții vor putea discuta direct cu speakerii, care vor răspunde la toate întrebările cu privire la crearea și creșterea unei afaceri.

Așadar, dacă vrei să evoluezi pe plan profesional, să îți schimbi jobul sau să devii antreprenoare, la conferința Femei de carieră – Leadership feminin vei găsi o sursă importantă de inspirație. Evenimentele Woman2Woman.ro au ca scop educarea si informarea tuturor femeilor care îsi doresc să se dezvolte pe plan personal si profesional.

Dedicat femeilor dornice să-și dezvolte propria afacere și o carieră de success, “Femei de carieră” este evenimentul cu cel mai mare succes organizat de Woman2Woman. În jur de 100 de persoane au participat la fiecare dintre edițiile conferinței Femei de carieră, a cărei primă ediție a avut loc în anul 2013.

Subiecte precum: succes în afaceri sau antreprenoriat, cum să faci față unui interviu și ce asteaptă managerii de resurse umane de la intervievați, detalii despre piața muncii, antreprenoriat, viața de familie sau cariere din diferite domenii au stârnit interesul publicului feminin de toate vârstele. Mai multe despre conferință găsesti în pagina evenimentului, aici.

Sper că ți-a plăcut și acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino cu noi pe Facebook !și pe Instagram! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune 🙂!

#consilierturism #inspiratie

Visează, iubește, călătorește! ® Drum bun!  

 

 

Pin It on Pinterest

Share This