Avem o veste bună: Consilierturism.ro este partener afiliat Booking.com. De acum, poți face rezervări la hoteluri și pensiuni din România și de oriunde din lume direct de pe consilierturism.ro. Sau, dacă preferi cazarea la aparthoteluri, vile, căsuțe sau hosteluri, poți închiria direct de pe booking.com, via consilierturism.ro. Poți rezerva și bilete de avion și închiria o mașină oriunde pe mapamond.
De ce să rezervi cazarea, transportul cu avionul și să închiriezi o mașină de pe consilierturism.ro? Iată cele mai puternice motive.

Nivel identic cu cel al tarifelor de pe booking.com

Dacă rezervi pe booking.com – via consilierturism.ro – tu beneficiezi de ofertele speciale, recenziile verificate și de siguranța Booking. booking.com este cea mai mare platformă de rezervări din lume, seriozitatea sa nu poate fi pusă la îndoială. Pe tine nu te va costa absolut nimic în plus când rezervi.
Aceasta pentru că Booking ne cedează, ca partener afiliat și strict pentru rezervările efectuate de pe consilierturism.ro, o parte din comisionul său.

Susții proiectul nostru

Rezervă-ți vacanța pe booking.com – via consilierturism.ro – și ne sprijini în demersul nostru de a dezvolta acest proiect editorial pe care îl facem cu pasiune. Blog independent lansat acum șapte ani, consiliertruism.ro a devenit tot mai puternic datorită vouă, cititorilor și prietenilor noștri.
Vom continua să te inspirăm, să te bucurăm și să te informăm cu aceeași pasiune și obiectivitate.

Ai recenzii obiective

Lasă-te inspirat de articolele noastre de calitate și rezervă-ți cazarea în deplină siguranță. Vei beneficia de tarifele Booking și de informațiile atât de necesare și lămuritoare pe care ți le oferă recenziile date de clienții unităților de cazare listate pe cel mai mare site de rezervări din lume.
Poți comenta și tu atât pe booking.com cât și pe consilierturism.ro, ținem la părerea ta!

Ai siguranța rezervării

Am testat de foarte multe ori serviciile Booking și sunt ireproșabile! Mulți cititori ai consilierturism.ro au ales deja să ne ofere suportul lor pentru a călători și a continua să-i inspirăm, rezervându-și cazarea accesând modulele Booking de pe consilierturism.ro.

http:// Booking.com

Parte dintr-o comunitate mai inteligentă

Le mulțumim celor care deja au făcut rezervări de pe site-ul nostru și pentru susținerea pe care ne-o acordă. Le suntem recunoscători, pentru că putem să continuăm să te inspirăm și să te informăm și mai mult, mai bine și mai obiectiv.
Cititorii noștri sunt mai inteligenți, mai implicați și mai mulțumiți. Știm că și tu ești de-al nostru! Tu ce părere ai despre articolul „consilierturism.ro este partener afiliat booking.com”?

Visează, iubește, călătorește! ® Drum bun!

#consilierturism #sfaturidecălătorie #recomandări 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This