Ediția de toamnă a celui mai important târg de turism din zona Transilvaniei – Touristica – are loc în perioada 24-26 noiembrie, la Vivo! Cluj-Napoca. Și ediția din aceast weekend a Touristica reunește cele mai importante agenții de turism și tour operatori, care vin cu oferte speciale și discounturi pentru vizitatorii.

Oferte și inspirație pentru orice fel de călători și călătorii

Participanții sunt așteptați cu o gamă variată de opțiuni pentru călătorii de neuitat, atât în România, cât și în străinătate. Agențiile prezente la Touristica 2023 vor oferi pachete pentru toate preferințele și bugetele, de la city break-uri cu autocarul și avionul sau vacanțe tip charter, până la expediții exotice, croaziere sau călătorii de tip lună de miere. Cu oferte pentru familii, prieteni sau chiar pentru cei care doresc să călătorească singuri, evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de călătorii. În această ediție, agențiile de turism au pregătit oferte last minute pentru cei spontani, dar și opțiuni early-bird pentru cei care preferă să își planifice călătoriile din timp. Printre acestea, vor exista pachete dedicate iubitorilor de sporturi de iarnă și oferte de neegalat pentru petrecerea Crăciunului și Revelionului în locații de vis.

Experiențe lipsite de griji 

Într-o perioadă în care turismul global a fost afectat de diverse evenimente, de la zboruri întârziate sau anulate la destinații scoase din circuit, alegerea unei agenții de turism de încredere este mai importantă ca niciodată. Participanții la Touristica 2023 vor avea ocazia să interacționeze direct cu consultanții agențiilor de turism și să primească sfaturi și asistență pe toată durata călătoriei, asigurându-și astfel o experiență lipsită de griji.

Touristica, oportunitate pentru pasionații de călătorii

„Touristica este o oportunitate pentru toți cei pasionați de călătorii și aventuri de neuitat. Târgul oferă și în acest an vizitatorilor discounturi și oferte speciale, o gamă largă de destinații, premii, tombole și multe alte surprize. Nu în ultimul rând, vizitatorii vor beneficia de oferte personalizate, în funcție de preferințe și buget. Recomandăm colaborarea cu agenții de turism de încredere care pot să găsească soluții în situații dificile.”, spune Carmen Ciocian, Senior Project Manager al evenimentului Touristica.

Târgul de Turism Touristica va avea loc în incinta VIVO! Cluj-Napoca (intrarea 4), respectând toate normele și regulamentele impuse de autorități. Organizatorii asigură un mediu optim pentru atât expozanți, cât și vizitatori.

Perioada de vizitare a Târgului de Turism Touristica este 24-26 noiembrie 2023, între orele 10:00-22:00, accesul fiind gratuit pentru vizitatori. Detalii aici

Îți doresc ca dorința de a ajunge în locuri de vis să se îndeplinească repede. Vino cu noi pe Facebook și Instagram,Like și Share, dacă ți-a plăcut ce facem noi, din pasiune! 

Visează, Iubește, Călătorește! 

#consilierturism #travelblogger #viseazaiubestecalatoreste #ghidturism #touristica #clujnapoca #romania #românia #visitcluj

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This