Ediția de primăvară a Târgului de Turism a României (TTR) se va desfășura în perioada 21-24 februarie 2019 la Complexul Expozițional Romexpo. din București.

ROMEXPO, împreună cu Camerele de Comert și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT, în calitate de partener strategic, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România – OPTBR, Federația Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, și Asociația Națională de Turism Rural și Ecologic – ANTREC, în calitate de parteneri au plăcerea de a vă invita să participați, în perioada 21 – 24 februarie 2019, la cea de-a 41-a ediție a Târgului de Turism al României, ediția de primăvară.

Cel mai important eveniment de profil din Romînia

Organizat de Romexpo de două ori pe an, TTR este cel mai important eveniment de profil din țară. Este ocazia perfectă de a prezenta cele mai noi și interesante oferte turistice, de a vă face cunoscuți și de a câștiga noi clienți. TTR este un un eveniment adresat deopotrivă agențiilor de turism și tour-operatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale. De asemenea, Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile în domeniu.

Editia de primăvară a Târgului de Turism se va organiza în 2019 în cele mai moderne pavilioane ale Romexpo – Pavilioanele B1 și B2. Având o suprafață totală de 27.000 mp, pavilioanele B1 și B2 sunt locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

Șapte motive pentru a participa la ediția din primăvara lui 2019 a TTR

 • Beneficiați de oportunitatea de a va organiza participarea în cele mai moderne pavilioane Romexpo – Pavilioanele B1 și B2;
 • Beneficiați de un public targetat și interesat de ofertele sezonului estival 2019;
 • Este o oportunitate pentru compania Dvs. La TTR puteți întâlni peste 21.500 de potențiali clienți și parteneri din industria ospitalității;
 • Cresc vânzările pe perioada târgului prin semnarea de noi contracte;
 • Aflați ultimele informații despre noutățile și investițiile în turism atât la nivel național, cât și la nivel european;
 • Participați la seminarii și prezentări dedicate vizitatorilor specialiști și publicului larg;
 • Crește notorietatea companiei Dv.

Evenimentul va fi susținut printr-o ampla campanie de promovare: spoturi TV și radio derulate în mass-media centrală și de specialitate, articole în presa scrisă generalistă și de specialitate, campanii online, outdoor și indoor, prin website-ul propriu și pe rețele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cât și prin intermediul Ambasadelor române în străinătate și a Camerelor de Comerț și Industrie din România cu care avem deja încheiate acorduri de colaborare.

Ediția din primăvara lui 2018 a Târgului de Turism în cifre

 • 306 firme participante, în creștere cu 12% comparativ cu ediția anterioară;
 • 14 țări participante;
 • 30% grad de internaționalizare;
 • 16.052 mp suprafață, în creștere cu 20% față de ediția anterioară;
 • peste 21.500 de vizitatori.

Înregistrare la ediția de primăvară a TTR. Formularele de înscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.targuldeturism.ro.

Ediția de toamnă a TTR 2018. De asemenea, în perioada 15-18 noiembrie 2018 va avea loc ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care se desfășoară în Pavilionul B2. Având o suprafață totală de 15.300 mp, Pavilionul B2 este locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

ConsilierTurism.ro susține turismul din România și este partener media al TTR și la această ediție.

Sper că ți-a plăcut acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino alături de noi pe Facebook ! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune 🙂 !

Visează, iubește, călătorește! ® Drum bun!  

#consilierturism #triptips #sfaturidecalatorie #romania

Pin It on Pinterest

Share This