Iată noutățile expoziției #TTRVirtual2021, eveniment virtual dedicat pasionaților de călătorii. Hai să explorăm lumea împreună la #TTRVirtual2021,  organizat în perioada 18-21 februarie 2021. Expoziția #TTRVirtual2021 redă experiența din pavilioanele Centrului Expozițional ROMEXPO.

Poți așadar să vizitezi de oriunde standurile virtuale personalizate ale expozanților, să te inspiri și să găsești cele mai bune oferte.

Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate

Platforma #TTRVirtual, special dezvoltată pentru acest târg, are un design responsive, oferă o experiență excelentă de navigare și pune accent pe utilizarea intuitivă. Aceasta cuprinde Homepage – pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate pe care le poți vizita cu un singur click, zona pentru Conferințe Live, Market Place și Business Meeting Point.

Ofertele, în Market Place

Zona de Market Place este vedeta târgului virtual, reprezintă secțiunea exclusiv B2C. Este pentru prima dată în România când este integrată într-un astfel de produs. Aici se regăsesc ofertele firmelor expozante pe care poți să le accesezi foarte rapid, cu un singur click. datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

Dacă știi deja unde vrei să mergi, în ce scop, ce unitate de cazare preferi, câte zile dorești să stai și ți-ai stabilit bugetul, atunci e și mai simplu! Setezi filtrele și în câteva secunde îți apar recomandările noastre de vacanță.

#TTRVirtual se adresează călătorului tradițional, dar și celui nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu oamenii și obiceiurile locului. Dacă îți plac vacanțele de tipul do-it-yourself și ești prieten cu tehnologia, accesează #TTRVirtual2021 între 18 și 21 februarie.

Accesul vizitatorilor este gratuit

Înregistrează-te ca vizitator și beneficiezi de ACCES GRATUIT. Ai parte de o experiență digitală inedită din confortul casei și poți alege dintr-o multitudine de oferte prezentate în același loc.

Experiența vizitatorilor:

Logare gratuită în platformă înainte de începerea târgului virtual.
Accesul facil și rapid la pavilionul virtual.
Vizitarea standurilor din confortul propriei case,
Interacțiune directă cu expozanții prin chat sau video call.
Participarea la evenimentele organizate virtual.
Filtrarea dorințelor pentru a ajunge cât mai repede la ofertele sau subiectele de interes.
Întâlniri private cu expozanții.

Program de vizitare

18-21 februarie 2021: între 10.00-18.00

Consilierturism.ro sprijină turismul românesc și este partener media și al acestei ediții speciale marcate de pandemia de COVID-19 a Târgului de Turism al României.

 Sper că visul de a ajunge în destinațiile preferate va deveni realitate cât mai curând. Vino alături de noi pe Facebook și pe Instagram. Mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem cu pasiune !

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

#TTRVirtual2021 #consilierturism #turism 

 

 

 

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This