Revista Club Antreprenor va organiza sâmbătă, 18 iunie 2022, prima ediție a Out of Office Fest 2022 by www.clubantreprenor.ro. Festivalul de muzică rock dedicat antreprenorilor se va desfășura la Arenele Romane din București.

La prima ediție a Out of Office Fest 2022 vor susține recitaluri trupele Rockabella, E.M.I.L., Sarmalele Reci, Byron, The Mono Jacks și COMA.

Out of Office Fest 2022 este un festival de muzică rock dedicat antreprenorilor, oamenilor care reclădesc și modernizează România. Antreprenorii reprezintă motorul dezvoltării economice în toate statele civilizate. Dacă multinaționalele contribuie cel mai mult la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale și la bugetele locale, IMM-urile cu capital românesc sunt responsabile de soarta a peste trei milioane de angajați.

Out of Office Fest 2022 by www.clubantreprenor.ro va fi un festival al libertății, al bucuriei și al revenirii la normalitate.

Acest eveniment urmează să se desfășoare în fiecare an, în luna iunie.

Biletele pentru festivalul Out of Office Fest 2022 sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro: și pe ambilet.ro:.

Până pe 31 martie 2022, biletele au preț special early bird de 100 de lei. Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore posesor de bilet.

Intrarea la evenimentul se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului. Mai multe detalii aici

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This