Reduceri substanțiale, noutăți și idei inspirate de vacanțe și călătorii sunt pregătite pentru Târgul de Turism de la Romexpo, din perioada 15-18 noiembrie 2018. Cel mai mare și mai longeviv eveniment din România dedicat turismului a ajuns în această toamnă la ediția cu numărul 40 și își așteaptă vizitatorii cu oferte pentru destinații interesante și fascinante, din țară și din străinătate.

Ediția de toamnă a Romexpo promovează cele mai avantajoase pachete de servicii turistice de Crăciun și Anul Nou, pentru sejururi la schi, city-break-uri și pentru vara anului viitor. De altfel, discounturile de înscrieri timpurii ( Early Booking) pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară-vară 2019 oferite de agențiile expozante la această ediție a Târgului de Turism al României ajung până la 40-45%.

Indiferent dacă te interesează turismul cultural, rural sau cel de business, ofertele de tratament sau de Spa, destinaţiile exotice, cele de schi, croazierele sau turismul de aventură, la Romexpo vei găsi atât surse de inspirație cât și oferte potrivite.

Și pentru specialiștii care activează în turism Târgul de Turism al României este locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri, pentru consolidarea relaţiilor existente și stabilirea altora noi.

Despre Târgul de Turism al României (TTR). Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România  (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

Ediția de toamnă a  TTR se desfășoară în Pavilionul B2, pe o suprafață de 15.300 de metri pătrați.

Programul de vizitare al Târgului de Turism, ediția de toamnă

15-17 noiembrie 2018 (joi-sâmbătă): 10.00-18.00

18 noiembrie 2018 (duminică): 10.00-16.00

Mai multe informații, pe:

website: www.târguldeturism.ro

e-mail: ttr@romexpo.ro

Facebook: Târgul de Turism al României Romexpo

ConsilierTurism.ro susține turismul din România și este partener media al Târgului de Turism al României (TTR) și la această ediție.

#consilierturism #sfaturidecalatorie #triptips

 

 

Pin It on Pinterest

Share This