Conferința „Targetare și Campanii Eficiente” are loc pe 8 noiembrie 2018, la București, și se adresează specialiștilor și pasionaților de comunicare și PR și celor care au afaceri de promovat. Dacă vrei să fii la curent cu cele mai eficiente modalități de promovare, ai un business pe care vrei să îl crești, servicii sau produse pe care vrei să le promovezi, ești specialist sau doar pasionat de ceea ce înseamnă relații publice, advertising, marketing si promovare online si offline, atunci acest eveniment este pentru tine!

Conferința Targhetare și Campanii Eficiente are loc la Premier Palace Hotel & Spa, Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134) și îți aduce informații utile și relevante pentru promovarea unui business.

Conferinta “Targetare si Campanii Eficiente” face parte dintr-o serie de evenimente pe care PR2Advertising.ro le organizează cu scopul de a pune în legatură specialiști și reprezentanți ai unor companii de top cu persoane interesate de tot ceea ce înseamna PR, advertising, marketing și promovare online și offline.

De ce să participi

Cea de a IV-a editie a Conferințri “Targetare și Campanii Eficiente” are ca obiectiv oferirea de informații utile și relevante proprietarilor de afaceri sau managerilor interesați de PR, marketing și promovare.

Normele GDPR aduc schimbări și în ceea ce privește promovarea. Participă la eveniment și află informații despre conformarea business-ului la cerințele GDPR.

Organizatorii ți-au pregătit informații care te vor ajuta să-ți devolți afacerea, iar speakerii sunt pregătiți să-ți răspundă la întrebările pe care le ai cu privire la promovarea unui business.

Este extrem de important sa ai parte de cele mai bune informații, pentru a te asigura ca ești la curent cu cele mai noi modalități de creștere și promovare a unui brand / business. Tocmai de aceea, evenimentele de business te pot ajuta să găsești idei noi care să te ajute pe viitor.

În cadrul evenimentului, poți cunoaște și alte persoane pasionate de promovare sau de afaceri, dornice să schimbe idei referitoare la eficientizarea și creșterea unui business, dar și legate de provocările din acest domeniu.

Sesiune de networking. Poți face cunoștință cu persoane interesante, care au aceleași preocupări ca și tine. Participarea la astfel de evenimente poate să te ajute să intri în contact cu potențiali parteneri sau clienți. Profită de sesiunea de networking și schimbă cât mai multe cărți de vizită și idei!

Obții o diplomă de participare (în format electronic / *se oferă la cerere) și/sau o adeverință de participare (în format electronic / *se oferă la cerere)

 

Pin It on Pinterest

Share This