Românii au la dispoziție Zbor24.ro – o nouă platformă de căutare de bilete de avion la prețuri mici și de planificare a întregii călătorii. Echipa zbor24.ro promite asistență 24/7 și costuri transparente.

Clienții au posibilitatea rezervării prin Zbor24.ro atât a biletelor de avion, a cazării, cât și a transferului de la aeroport în locațiile alese.

Zbor24 propune o abordare inovatoare pentru piața locală de rezervări de bilete de avion, prin serviciile integrate și cu valoare adăugată pe care le oferă. Are o bază de date amplă, ce cuprinde bilete de avion de la peste 400 de companii și un motor de căutare care generează rezultate în 30 de secunde.

Asistență 24/7

În plus, prin intermediul serviciului de asistență online sau în varianta telefonică 24/7, platforma asistă călătorii în realizarea check-in-ului, în obținerea vizelor și actelor necesare pentru călătorie.

Serviciul Zbor24 a luat naștere din dorința de a face din planificarea vacanței sau călătoriei perfecte o activitate plăcută pentru oricine. Din acest motiv, platforma oferă funcționalități integrate unice pe piața din România; pe lângă opțiunea de a rezerva bilete de avion și hoteluri, clienții beneficiază și de suport în caz de modificare sau anulare zboruri.

Echipa Zbor24 vrea să identifice întotdeauna soluții în favoarea clienților, oferindu-le rambursare, schimb de dată sau vouchere de la companiile aeriene care pot fi utilizate pentru călătoriile ulterioare.

”Ne-am dorit să oferim tuturor posibilitatea planificării unei călătorii fără a avea nesiguranța că nu pot controla toate aspectele acesteia sau că există costuri ascunse. Astfel, am conceput un motor de căutare performant, intuitiv, ușor de folosit, care să acopere toate nevoile călătorilor. Motorul nostru este în sine un serviciu integrat pentru că poate combina între ele curse ale companiilor aeriene de linie și cursele low-cost, acest lucru fiind imposibil de obținut prin căutări de bilete de avion direct de la companiile aeriene. Zbor24.ro are acces la peste 20 de furnizori de oferte de zbor, ceea ce înseamnă că dispunem de toate combinațiile posibile și existente de zbor”, a declarat Victor Afteni, Co-fondator Zbor24.ro.

Costuri transparente

Clienții Zbor24 beneficiază de sugestii de curse potrivite ținând cont de cerințele indicate, data de plecare, destinația, numărul de pasageri, bagaj, tipul de zbor, etc. Primele rezultate afișate sunt cursele directe, la cel mai avantajos preț, iar costurile sunt prezentate absolut transparent.

”Consultanța pe care o oferim este foarte importantă pentru că îi ajutăm pe clienți să evite încurcături legate de lipsa unor documente importante precum vizele sau alte acte notariale necesare în anumite cazuri dar și evitarea unor extra costuri de zeci de euro care pot apărea în lipsa unui check-in corespunzător înainte de zbor. Astfel, oferim asistență gratuită în completarea cărților de îmbarcare, expedierea acestora prin e-mail și anunțarea despre obligativitatea prezentării acestora la aeroport”, a completat Ionel Gonța, Co-fondator Zbor24.ro.

Echipa Zbor24 este formată din profesioniști cu experiență, care au fost instruiți în domeniu și care sunt pregătiți să ofere asistență fiecărui caz în parte. Aceștia adresează întrebările necesare ca să identifice exact necesitățile pasagerilor și le oferă cele mai bune variante, iar interacțiunea continuă chiar și după procurarea biletelor. La orice solicitare, pasagerii primesc mereu răspuns și ajutor pentru ca vacanța lor să corespundă așteptărilor.

Contact Zbor24.ro

Cererile se efectuează în timp real, în cel mult nouă secunde, iar baza de date conține bilete de la peste 400 de companii aeriene. Pe site-ul zbor.24.ro clienții găsesc oferte excelente, prețuri corecte, serviciu de suport și asistență non-stop și un selector convenabil.

Serviciul suport Zbor24.ro este disponibil online prin chat-ul de pe site, Messenger, Whatsapp, Telegram, prin e-mail la adresa contact@zbor24.ro și la telefon la numărul +40 3178 11110. Toate 24/7. Zbor24.ro dispune de canal Telegram în care sunt oferite informații utile despre oferte de zbor, sfaturi utile și recomandări de călătorii.

Sper că visul tău de a ajunge în destinațiile preferate va deveni realitate cât mai curând. Hai cu noi pe Facebook și pe Instagram. Mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem din pasiune!

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

#consilierturism #travelblogger #viseazaiubestecalatoreste #inspirație

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This