Din iunie 2018, Air Canada va opera zboruri directe din București către Montreal și Toronto. Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Air Canada va opera cele patru zboruri directe săptămânale de pe și înspre Aeroportul Henri Coandă cu aeronave Boeing 767â

Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre România sunt:

  • Montreal – București: 7 iunie, București – Montreal: 8 iunie.
  • Toronto – București: 9 iunie; București – Toronto: 10 iunie.

”Le urăm `Bun venit` partenerilor noștri de la Air Canada și ne bucurăm că au ales Aeroportul Henri Coandă București drept cea mai nouă destinație. Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucureștiului pe lista destinațiilor acestei companii aeriene este o dovadă de încredere în calitatea serviciilor pe care le oferim, precum și o confirmare a faptului că Aeroportul Internațional Henri Coandă București devine un centru relevant de interes pe harta aviației internaționale”, a declarat directorul general al CNBA, Bogdan Mîndrescu.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti operează în prezent 47 de companii aeriene către 103 de destinaţii.

Air Canada este operatorul aerian national al Canadei, fondat în 1937, cu sediul în Montreal, Quebec.

CNAB şi-a început activitatea în februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This