Vacanța ideală în familie nu înseamnă doar destinația perfectă ci și un hotel bun, unde și cei mici și cei mari au cele mai bune condiții să se simtă în largul lor și să-și amintească cu drag despre clipele petrecute împeună.

Agenția de călătorii Eximtur vă recomandă câteva hoteluri din România, de la munte sau din stațiunile balneoclimaterice, unde personalul este prietenos, activitățile sunt diversificate și interesante pentru copiii de toate vârstele. Iar voi, cei mai mari membri ai familiei, puteți să petreceți un binemeritat concediu, liniștit și relaxant, alături de copii, aproape de casă, în România.

-COMPLEX CLUB VILA BRAN *** BRAN. Dispune de trei piscine , din care una încălzită, un teren de tenis, un miniteren de baschet și unul de volei (cu nisip). Cei care preferă vacanțele active au la dispoziție la Complex Club Vila Bran și o tiroliană, un panou de alpinism, un teren de mini golf; tenis de picior, biliard, ping-pong, darts; tir cu arcul, sală de sport, saună; posibilități de echitație. Fiecare seară se termină la discotecă din incintă sau la un foc de tabără.
Complex Club Vila Bran

Complex Club Vila Bran jocuri copii

– HOTEL TERMAL *** BĂILE FELIX. Un alt hotel recomandat este Termal din Băile Felix, situat foarte aproape de complexul termal Apollo, hotelul dispune de piscină pentru copii, cu animatori și unde se organizează diverse concursuri cu premii. Familiile cu copii apreciază și spatiul generos al camerelor Hotelului Termal din Băile Felix, meniul diversificat al restaurantului și amabilitatea personalului. Din frumoasa stațiune Băile Felix se pot face excursii la Oradea sau chiar la Budapesta.

piscina copii w

– HOTEL PERLA *** 1 MAI. Familiile cu copii vor aprecia cu siguranță piscinele cu apă termală, speciale pentru cei mici, iar părinții atât piscinele cât și serviciile centrului Spa. Hotelul Perla are două bazine interioare și două  jacuzzi interioare, ambele cu apă termală, un bazin semiolimpic exterior cu apă termală (25 metri lungime și doi metri adâncime), un bazin exterior de dimensiuni normale ( tot cu apă termală), o saună turcească (baie de aburi),  o saună finlandeză (saună uscată), coafor și un centru de cosmetică.

piscina Hotel Perla Baile 1 Mai

– HOTEL CLERMONT **** COVASNA. Recomandat familiilor active, Hotelul Clermont dispune de o piscină încălzită,  loc de joacă pentru copii, centru de închiriat biciclete, o sală de jocuri, un teren de sport si paintball.

Hotel Clermont Covasna

Hotel Clermont Covasna

loc de joaca hotel clermont

– HOHE RINNE PĂLTINIȘ & SPA **** PĂLTINIȘ. Un adevărat centru de distracție pentru întreaga familie, acest hotel recomandat de Eximtur dispune de o piscină încălzită, un Kids Club cu diverse jocuri doar pentru copii supravegheați de personal specializat, rent a bike. Parcul de aventură Arka park se află în inima naturii, la doar 10 minute de hotel și oferă o combinație unică de aventuri pentru toate vârstele, experiențe de neuitat pentru întreaga familie.

Parcul oferă turiștilor nouă trasee de aventură cu niveluri de dificultate diferite, de la castelul de joacă pentru copii de 3-7 ani până la tiroliana pentru cei iubitori de adrenalină. Activitățile sunt făcute în conditii de siguranță maximă, parcul punând la dispoziție echipamente adecvate  de siguranță și protecție. Transferul la Arka Park este oferit gratuit de către hotelul Rinne Păltiniș&Spa , iar biletele se pot rezerva și cumpăra de la recepție pentru acces direct.

Hohe Rinne Paltinis Hotel&Spa

Hohe Rinne Paltinis Hotel&Spa

RINNE PALTINIS HOTEL & SPA

– COMPLEX AQUA PRESIDENT *** BĂILE FELIX. Un adevărat parc acvatic, complexul Aqua Presndent dispune de cinci piscine în aer liber cu diverse programe, un tobogan cu apă ( se pleacă din interior și continuă la exterior), nu mai puțin de 13 piscine interioare la care se adaugă o piscină cu apă termală. Facilitățile SPA – masaj, bazin cu valuri, grota mediteraneană, zona de relaxare și liniștire, sauna turcească, sauna finlandeză, terenul de sport mixt – minifotbal, squash, sala fitness, loc de joacă pentru copii  completează oferta acestui Hotelului Aqua President din Băile Felix.

– GRAND HOTEL BALVANYOS **** BALVANYOS. Un hotel aflat “în inima” naturii, dispune de loc de joacă pentru copii și acces la Parcul de distracții Aventura. Parcul de aventură este alcătuit dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloane (scări, poduri, tuneluri construite din lemn și corzi) care se pot parcurge în condiții de maximă siguranță folosind echipamentul de alpinism realizat special pentru această formă de activitate și sunt adresate întregii familii, indiferent de vârstă. Alături de un personal calificat și amabil, o coborâre cu tiroliana va fi o experiență unică și o amintire de prețuit. Mai mute detalii poți obține de la Alexandru Cucerzean, Coordonator turism intern, e-mail: alexandru.cucerzean@eximtur.ro, Tel:  +40 732 014 682.

parc de aventura Balvanyos

Grand Hotel Balnayos

Grand Hotel Balvanyos

Sper că ți-a plăcut acest material sau că ți-a fost de folos. Te aștept să fii alături de noi pe Facebook ! Visează, iubește, călătorește. Trăiește la maxim, alături de noi!

Drum bun!

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This