Slănic-Moldova e perfectă pentru un sejur relaxant în orice anotimp, dar iarna mai are ceva în plus. Nu vorbesc doar de peisajele de pus în ramă de la poalele Munților Nemira ;și de oferta tot mai generoasă de Spa&Wellness ci mai ales de acele activități recreative și sportive specifice doar sezonului alb.

Relaxare la Slănic-Moldova

Slănic-Moldova a fost creată pentru relaxare, a avut natura grija de aceasta, aerul aerul său e curat și ozonat iar amplasarea e deosebită. Nici oferta SPA și de tratament nu e de refuzat. Terapiilor de răsfăț SPA pentru minte, trup și suflet li se adaugă tratamentele cu ape minerale vindecătoare din Slănic-Moldova. O listă lungă de afecțiuni gastrice și hepatobiliare, ale rinichilor, cardiovasculare, reumatismale, ale nervilor periferici și post-traumatice se tratează cu apele minerale de aici. Oferta de SPA și tratament este bogată în Perla Moldovei și poți beneficia de ea chiar dacă alegi să te cazezi la o cabană de munte.

Schi sau snowboard pe pârtia Nemira

Iarna la Slănic-Moldova are ceva de nerefuzat pentru cei mari și cei mici: o pârtie de schi numai bună de testat mai ales dacă ești începător.

Pârtia de schi Nemira are o lungime totală de 1.4 metri, iar cel mai înalt punct al său e la 723 metri altitudine. Pârtia Nemira are o diferenţă totală de nivel de 240 metri şi un grad mediu de înclinație de 17%. Este dotată cu iluminat nocturn și tun de zăpadă artificială. Telescaunul poate transporta 1.200 de persoane pe oră.

Așadar, trebuie doar să-ți iei echipamentul și să nu-ți pierzi pofta de mișcare în aer curat. Nu ai echipament? Poți închiria tot ce-ți trebuie de la baza pârtiei!

Monitori de schi și snowboard

Nimeni nu s-a născut învățat așa că, dacă nu ai deslușit încă tainele sporturilor albe, nu e timpul pierdut. Pe pârtia de schi din Slănic-Moldova, profesioniști ai sporturilor albe sunt gata să-ți dezvăluie tainele schiului. Sau, de ce nu, să te ajute să aprofundezi cunoștințele pentru a trece la un nivel superior de pregătire.

După o zi plină pe schiuri -sau snowboard-te poți retrage liniștit la cabana de munte aleasă. Vine o nouă zi de vacanță relaxantă și interesantă la Slănic-Moldova!

Recomandări pentru pârtieeee… lină

Dacă nu știi încă să schiezi, apelează doar la un monitor de schi cu atestat oficial și cu experiență. De la profesioniști, vei învăța să schiezi mai repede și mai bine și vei schia trece la următorul nivel mai rapid. Aceasta pentru că vei putea învinge mai repede frica de a aluneca pe zăpadă și, respectând toate etapele învățării, faci progrese mai rapid și ești cât mai în siguranță. Reduci la minim riscul de accidentare, pentru că un profesionist știe să transmită cunoștințele și să-ți insufle încredere.

Oferte noi de cazare: KubiA și Tiny M

La mică distanță de pârtie, complexul de cabane de munte de închiriat integral KubiA crește și se diversifică. KubiA este noua ofertă de cazare de nerefuzat de la Slănic-Moldova, un “pui” al complexului de case de vacanță La Kuburi. Și asta nu doar pentru că au o formă diferită, sunt compuse dintr-un A-Frame autentic și un Kub mai mic, sunt și moderne. KubiA este potrivă pentru familii, iar TinyM e perfectă pentru un sejur romantic în doi. Sunt diferite ca formă, dar identice în ceea ce privește confortul, intimitatea și siguranța oferite. Ambele cabane de munte de închiriat sunt noi-nouțe și complet utilate. Au nu doar bucătării complet funcționale, băi și televiziune prin cablu, ci și internet cu rețea WiFi și Netflix.

AFrame KubiA și kub=ul Tiny M sunt create special pentru a să oferi acea libertate si intimitate de care ai nevoie în aceste vremuri de pandemie. Aici poți simți că sunteți doar voi: tu, cei dragi ție și natura. La interior, ai tot confortul necesar, la exterior, ai libertatea dorită și ești la un pas distanță de obiective unice din zona Slănic-Moldova și nu numai. Și ai rezervate și o terasă și parcare proprie.

 

Așadar, iată o destinație fermecătoare în orice anotimp, Slănic-Moldova și posibilități de cazare recomandate celor care vor ceva deosebit, cu mai multă libertate și intimitate.

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This