Vedetele de necontestat ale ultimilor doi ani sunt casele de vacanță de închiriat integral, iar cabanele A-Frame, în formă de A (de unde și numele A-Frame), sunt în topul preferințelor.

Dovada că inimile turiștilor români au fost cucerite de noile apariții A Frame e oferită de miile de like-uri pe rețelele sociale și de cele mai bune recenzii. Și interesul e tot mai mare pentru că sunt preferate vacanțele în natură, în unități de cazare care să ofere intimitate și niciun rabat la confort și siguranță.

A-Frame satisfac aceste cerințe plus că-ți dau posibilitatea să te cazezi într-un loc deosebit, care-ți oferă satisfacția că ai ales bine și ai și experiențe speciale de trăit și..împărtășit cu alții!

Casele în formă de A (de unde și numele de A-Frame) au cucerit mai întâi SUA și Europa de Vest. A fost acum peste jumătate de secol un adevărat boom pe piața nord-americană, unde fiecare își dorea o casă de vacanță amplasată în natură, departe de lumea dezlănțuită. Astăzi, multe din aceste case A-Frame au fost incluse în circuitul turistic și unele chiar fac furori pe rețelele sociale. Impulsionată de situația pandemică și de nevoia de a ne bucura de ceva cât mai deosebit, moda caselor de vacanță “normale” și a celor A-Frame a ajuns și la noi. Sunt case de vacanță A-Frame în diferite colțuri ale României și sunt amplasate în unele dintre cele mai frumoase zone!

Dar de ce o casă de vacanță A-Frame?
Sunt deosebite, au o arhitectură unică

Recunoaște că A-Frame sunt foarte fățoase, dau atât de bine în fotografii încât nu te poți abține să nu visezi, măcar un pic, la ele. Prima impresie contează, iar A-Frame îți atrag atenția și te urmăresc ceva vreme după ce le-ai văzut.

Se încadrează atât de bine în cadrul natural în care sunt amplasate încât parcă au crescut acolo.  Nu ai și tu impresia că le-ai mai văzut pe undeva, prin desenele animate sau în cărțile de povești?

Sunt compacte și versatile

În interior, A-Frame au tot ce le trebuie pentru a-ți oferi acea deplină senzație de bine. Spațiul e atât de bine organizat! Ai și dormitor, baie, living și unde prepara masa. Din pat poți privi cerul, faci un pas, doi și ai ajuns în natură!

Te poți bucura din plin de aerul curat, de peisaj, de spațiu, libertate dar și de intimitate. Iar folosirea lemnului ca material de construcție creează acea atmosferă primitoare, călduroasă, inegalabilă, pe care doar acesta o poate oferi.

Inspirate din natură

Am scris de potențialul mare al caselor de vacanță de închiriat integral pentru că oferă acel spațiu personal și posibilitatea de distanțare socială, atât de necesare în aceste vremuri pandemice COVID-19.

Unul dintre motivele succesului caselor de vacanță A Frame este că sunt concepute special pentru a valorifica la maxim potențialul cadrului natural, prin amplasare.

Orice A-Frame care se respectă și te respectă pe tine ca oaspete va fi amplasată fix acolo unde îți oferă cea mai bună priveliște, acea senzație liniștitoare că ești în natură și parte din ea.

Iar resursa principală folosită la construcție-lemnul-, e ecologic în oferta producătorilor sustenabili precum rentakub.com.

Casele A-Frame sunt minimaliste, compacte și solide, putem spune că sunt ‘îngropate în vegetație”. Dar sunt izolate atât cât e nevoie ca să te simți liber, departe de aglomerația specifică turismului de masă.

Oferă intimitate

Această viziune a deschiderii către natură oferă oaspeților A-Frame șansa la intimitate maximă. Dar tu ai libertatea de a te izola atât când vrei și cât de mult dorești, pentru că aceste căsuțe din povești sunt amplasate în locuri ușor accesibile și, mai important, aproape de obiective turistice sau chiar în destinații celebre.

Design minimalist, eficiență maximă

O organizare mai bună a spațiului locuit precum la A-Frame este greu de găsit. Totul este atât de simplu și funcțional! Ferestrele mari îți aduc cerul, stelele și luna mai aproape, deschizi ușa și ești pe iarbă sau pe nisip. Compartimentarea e ingenioasă, pentru a nu uita nimic din cea ce e important și a nu lăsa nimic la voia întâmplării. Într-o casă A-Frame, ai totul la îndemână, nu lipsește nimic din dotările necesare traiului din epoca 5G. Nu fără motiv, designul minimalist este la modă de ceva vreme. Nu se face rabat la siguranță și confort.

Experințe unice în căsuța din povești

Mai e ceva care nu poate fi măsurat: sentimentul aceea deosebit de mulțumitor că te afli într-un loc unic, de vis chiar. Atuurile caselor de vacanță A-Frame: amplasarea în sânul naturii, facilitățile complete, libertatea totală, siguranța și confortul nu sunt de ajuns fără o doză de pasiune și bucurie. Aici poți avea parte de experiențe diferite față de cele din cazarea la un hotel clasic, indiferent dacă îți dorești un sejur romantic în doi sau timp de calitate împreună cu familia.

O vacanță reușită nu trebuie să fie scumpă

A Frame poate fi “căsuța din povești”, dacă la aceasta visezi. Compacte, casele A-Frame sunt perfecte pentru a te conecta sau reconecta nu doar cu natura, ci și cu familia sau chiar cu tine. Totul e sa alegi o casă de vacanță A-Frame în acea destinație care-ți oferă cel mai mult din ceea ce ai nevoie: liniște, natură, aventură în compania celor mai dragi ție.

Într-o casă de vacanță A-Frame te gospodărești cum vrei, ai libertate totală și intimitate fix cât dorești. Reduci la minim costurile cu cazarea și masa, alegând doar ceea ce mai bun pentru tine și micul tău grup. Veți primi astfel toată atenția și dragostea pentru că aici tu și cei dragi sunteți mai ceva ca acasă.

Sper că vei ajunge și tu repede într-o astfel de casă de vacanță A-Frame dacă aceasta îți dorești.

Hai cu noi pe Facebook și pe Instagram. Mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem cu pasiune!

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

#consilierturism #românia #travelbloger 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This