Ce oferte și noutăți sunt la Târgul de Turism al României de la Romexpo, merită o vizită aici?  Vizitatorii Târgului de Turism al României de la Romexpo sunt așteptați, până pe 18 noiembrie 2018, cu reduceri care ajung până la 35-40 la sută din prețul de bază al pachetelor de vacanţă și cu diferite oferte speciale, tombole, mute idei de vacanță și călătorii.

Practic, între 15 și 18 noiembrie, în pavilionul B2 al Romexpo, găsești oferte pentru toate bugetele și preferințele pentru destinații din România și de oriunde în lume.

Pachete de vacanțe charter ( cu avionul) pentru sezonul estival 2019 în Grecia, Turcia, Spania, destianții exotice, croaziere și circuite culturale, vacanțe la Spa sau la tratament, turism de aventură și de afaceri, city break li chiar vacane taylor made găseștii la Târgul de Turism de la Romexpo.

Crăciun și revelion în România

Dacă îți dorești o vacanță de Crăciun sau, mai ales, de revelion, ar trebui să te grăbești, pentru că, în România, peste 90 la sută dintre locurile la hoteluri și pensiuni au fost deja vândute. Primele au fost adjudecate pachetele de revelion din Valea Prahovei, zona Rucăr-Bran, Sibiu, Bucovina și Maramureș. Mai e disponibil un număr limitat de locuri pentru sărbătorile de iarnă în stațiunile balneo, pe litoral și în Delta Dunării. Cererea a fost mai mare în acest an datorită acordării voucherelor de vacanță către bugetari.

Operatorii din turism spun că acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra vacanța pentru 2019, pentru că ai de unde alege din atât de multe oferte și prețurile sunt la cel mai mic nivel.

*Există diferite facilități pentru cei care vor să-și rezerve vacanța din 2019 de acum, dar nu au destui bani pentru a achita tot, precum „rezervă-ți vacanța cu 99 euro și achiți restul la vară”. Am găsit această facilitate interesantă la standul TUI TravelCenter.

* “Avem 3 best deals, adică oricine face o rezervare în aceste zile primeşte un premiu garantat, reduceri de 45% pe anumite destinaţii din Turcia şi avans de 99 de euro la cumpărarea oricărei vacanţe”, spune Cosmin Marinof, director de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

* Tot la Romexpo găsești și reduceri și diverse facilități pentru familiile cu copii și pentru vacanțele care au inclus transportul cu autocarul. Operatorul național Tarom participă cu oferte speciale pentru perioada iernii și vine și cu o tombolă surpriză. Reduceri de până la 15 % sunt și la standul Blue Air.

*Nu lipsesc nici ofertele gen Black Friday, de la operatori precum Paralela 45. Acestea, cumulate cu cele de early booking, ajung pănă la 50 la sută. „Greek Friday” este o ofertă cu care sunt întâmpinați vizitatorii.

Dacă nu poți ajunge la Romexpo, ofertele speciale din perioada TTR  sunt disponibile și în agențiile participante.

Vouchere de vacanță în 2019

* Bugetarii au primit asigurări de la ministrul Turismului, Bogdan Trif, că tichetele de vacanță vor fi menținute și anul viitor. „Voucherele de vacanță, măsura cu cel mai mare impact pozitiv pentru turismul din România, vor fi menținute și anul viitor, astfel că românii vor beneficia din nou de tichete în valoare de 1.450 lei, bani special destinați pentru vacanțele petrecute pe teritoriul țării noastre”, a declarat Trif la deschiderea Târgului de Turism.

*Doar în primele nouă luni ale lui 2019, au fost emise vouchere de vacanţă în valoare de 230 mil. euro, de opt ori mai mult faţă de cea de perioada similară de anul trecut, a anunțat recent Asociaţia Agenţiilor de Turism (ANAT).

Destinațiile anului 2019

„Insulele din Grecia vor fi destinațiile preferate de români în 2019. Crește și în 2019 cererea pentru destinaţii exotice precum Thailanda și Dubai” spune Cosmin Marinof, director de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

Destinațiile exotice sunt tot mai solicitate și se înregistrează creșteri impresionante ale vânzărilor. de la an la an. Pachetele de servicii turistice pentru Thailanda oferite în această perioadă au unele dintre cele mai bune prețuri în cadrul târgului, de 550 euro de persoană. România se menține și ea în topul preferințețor pentru 2019.

Până duminică 18 noiembrie, inclusiv, te poți inspira şi, de ce nu, poți să-ți alegi  la Romexpo vacanţele sau călătoriile preferate către diverse destinaţii precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina sau Tanzania.

La această ediţie a Târgului de Turism şi-au anunţat participarea oficială state precum Bulgaria, Cuba, India, Indonezia şi Palestina. Nu lipsesc nici destinațiile din România. Mi-au atras atenția standurile care reprezintă Neamțul, Bucovina, care s-au axat pe tradiții și cele ale regiunii Banatulu și cea a Constanței,

Târgul de Turism al României se organizează  primăvara şi toamna de Romexpo, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie, în parteneriat strategic cu ANAT, cu sprijinul Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

 

O nouă agenție de turism a fost lansată oficial

Dragoș Anastasiu, proprietarul Grupului Eurolines, a anunțat ieri lansarea TravelBrands, o nouă agenție de turism cu care și-a propus să dezvolte o rețea de 40 de sedii în următorii doi ani. Acest nou brand, care își propune să atragă clienții cu venituri sub medie, se adaugă TUI TravelCenter, cel mai mare lanț de agenții de turism din țară.
TravelBrands este un hypermarket de turism care adună ofertele tuturor brandurilor turoperatorilor din România și din Germania într-o singură agenție. TravelBrands se remarcă prin faptul că reunește toate tipurile de servicii turistice existente în piață, dar se adresează clienților cu orice buget. Astfel, turistul care vrea să compare mai multe oferte și mai multe prețuri ale turoperatorilor români pentru o destinație anume, le poate găsi pe toate în același loc. Deja s-au deschis șase agenții TravelBrands în România: două în București (Plaza Mall și Sun Plaza), câte una în Cluj, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu și Vaslui, În afara sediilor, ofertele agenției pot fi găsite și online, pe site-ul Tot în planul de business pentru anii viitori există și varianta unui model de franciză.
„Strategia noastră de dezvoltare era deja stabilita: două branduri turistice, unul poziționat medium high, cum este TUI, și altul poziționat medium low, cum este TravelBrands, pentru bugete medii și mici. Vindem pachete de la toate agențiile importante și le promovăm inclusive logo-urile în vitrină”, a declarat Cosmin Marinof, directorul de vânzări al TUI TravelCenter.
Travel Brands are stand la TTR iar în în agențiile deschise până acum s-au vândut cel mai mul vacanțe în Grecia, Turcia, Bulgaria. Strategia de dezvoltare a TravelBrands vizează, în principal, extinderea în orașele mai mici din țară, în care nu e prezent TUI TravelCenter. „Și la TravelBrands suntem tot noi, cei de la TUI TravelCenter, care scriem o altă poveste de succes în turism, la aceeași calitate, pentru ca toți românii, indiferent de venit, să ne găsească peste tot și să poată călători”, a mai spus Cosmin Marinof. Cele 80 agenții TUI TravelCenter, TravelBrands si Eurolines alcătuiesc cea mai mare reţea din distribuţie de pachete turistice din România.

Program de vizitare al Tprgului de Turism al României, 15-18 nov. 2018 

15-17 noiembrie 2018, orele 10:00-18:00

18 noiembrie, orele 10:00-16:00

Bilet intrare:  20 de lei

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul                         Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului. Tarif parcare: 5 lei/oră.

ConsilierTurism.ro sprijină turismul românesc și este partener media și al ediției cu numărul 40 a TTR .

Sper că ți-a plăcut și acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino cu noi pe Facebook !și pe Instagram! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune ?!

#consilierturism #sfaturidecalatorie #triptips #romexpo

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This