Cele mai sigure vacanțe în această perioadă de incertitudine privind regulile și măsurile fiecărei destinații în ceea ce privește turismul sunt cele last-minute. Ca urmare, agenția Eturia a decis să lanseze oferte adaptate la noile condiții de călătorie și pentru publicul larg. Majorarea portofoliului de oferte al agenției taylor-made vine ca un răspuns la dorințele călătorilor români, afectați în această pandemie de COVID-19 de schimbările imprevizibile ale condițiilor de acces în destinațiile europene și nu numai. În plus, turiștii beneficiază de flexibilitate în caz de amânare.

Astfel, agenția își lărgește portofoliul public cu circuite și sejururi personalizabile la standardele de care au consacrat-o. Clienții pot explora acum Grecia, Cipru, Elveția, Islanda, Italia sau Sudul Franței. În unele din aceste destinații (Grecia, Cipru și Islanda) sunt condiții pentru turiștii din România.

„Credem că este momentul ca pachetele noastre în Europa să fie disponibile nu doar turiștior loiali, astfel încât să oferim tuturor celor dornici de o vacanță premium, în siguranță și mai aproape de casă să-și aline dorul de escapade, de deconectare,” a declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Last Minute Escape – Unde poți călători acum fără izolare

Pentru ca turiștii să aibă o vacanță lipsită de griji, agenția Eturia a lansat o nouă campanie, -Last Minute Escape – Unde poți călători acum, prin care alege cu atenție doar destinațiile care nu impun izolare la sosire. Totodată, pentru siguranța turiștilor, Eturia alege cazări verificate cu servicii de înaltă calitate care respecta cele mai stricte măsuri de siguranță și vin în întâmpinarea clienților cu alte aspecte de confort pentru ca fiecare turist să se simtă în deplină siguranță în vacanța lor. Printre acestea, se numără protocoale pentru un mediu sigur in care distanțarea socială primează, standarde de extra-igienă cu programe stricte de curățenie în ceea ce privește intervalele și durata, inovație în echipamentele pentru dezinfecție și prevenție, dar și noi măsuri digitale pentru a reduce la minimum contactul dintre clienți și stafful hotelier.

„Venim în întâmpinarea visurilor de călătorie cu o serie de vacanțe cu plecări în perioada următoare și credem că vacanțele last minute sunt cele mai sigure plecări în contextul actual. Suntem la curent cu fiecare schimbare în ceea ce privește restricțiile de călătorie, dar și într-o strânsă colaborare cu partenerii locali, care pot interveni prompt în orice situație,” a adăugat Ana Maria Gherasim.

Asigurare medicală inclusă

„Ne gândim la siguranța tuturor, asigurarea medicală, una dintre cele mai complexe de pe piață, este inclusă implicit în toate pachetele noastre și acoperă îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei. Iar, pentru a reduce la minimum orice risc în grupurile noastre, acestea vor avea un număr redus de turiști – vom închide grupurile la 12, 14 sau 16 persoane, în funcție de specificul circuitului și destinației. Mai mult, în acest timp de vacanțe, vom folosi sisteme audio guide, pentru ca persoanele din grup să nu fie nevoite să stea aproape de ghidul local pentru a auzi informația și să se poată păstra distanțarea socială,” a spus Ana Maria Gherasim.

Altfel de grupuri cu însoțitor

În topul preferințelor clienților noștri se află în continuare grupurile cu tour-leader Eturia, pachete ce au totul inclus (de la zborurile până la destinație și zboruri interne cu taxele de aeroport incluse, cazări selecționate și mesele specificate în program și până la ghizi locali, excursii, taxe de acces la obiective, transferuri, chiar și bacșișurile șoferilor și ghizilor). Cum siguranța turiștilor rămâne pe primul plan, agenția a decis să limiteze numărul măxim de participanți, astfel încât să poată fi respectată distanța socială. Turiștii își pot alege vacanța #LastMinuteEscape care li se potrivește pe noul site Eturia.  

Sper că visul de a ajunge în destinațiile preferate, în cele mai sigure vacanțe, va deveni realitate cât mai curând. Vino alături de noi pe Facebook și pe Instagram. Mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem cu pasiune !

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

 

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This