ConsilierTurism.ro are cei 7+1  ani de acasă, dar și de peste mări și țări. E bine crescut și educat, are mulți prieteni mari și mici și aspirații înalte.

ConsilierTurism.ro a apărut din pasiunea pentru călătorii și experiențe de neuitat, care să -ti îmbogățească viața și să-ți facă poftă de a explora și mai mult lumea. ConsilierTurism.ro s-a născut din dorința de a te ispira și a te îndemna să te bucuri de viață călătorind, experimentând, învățând și acumulând amintiri pentru o viață.

Înainte de a porni acest proiect, am fost jurnalist specializat în economie și finanțe și, dintre toate domeniile pentru care am scris cu drag, turismul a ajuns cel mai aproape de suflet. Colegi și prieteni mă întrebau ce știu despre destinațiile la care ei visau, ce le recomand. Iar eu, dacă nu știam despre ele, mă informam din cele mai bune și sigure surse și le răspundeam. Apoi mi-a venit ideea de a aduna toate acele informații pe o platformă online. Primele articole pe ConsilierTurism.ro au fost postate în 2012, despre Dubai.

Acum, după 7+1 ani, ConsilierTurism.ro este mai mult decât un blog independent de vacanțe, călătorii și stil de viață, este locul unde poți găsi articolele avizate ale unor profesioniști recunoscuți din industria ospitalității.

ConsilierTurism.ro este nu doar despre destinații și atracții, este și despre provocări și dificultăți. Scriem cu sinceritate, vrem să reflectăm realitatea așa cum e ea, bună sau mai puțin bună. În orice colț de lume, oricât de sălbatic, de frumos, de interesant, se află oameni care îl însuflețesc și, fără poveștile lor, destinația nu ar însemna mai nimic.

Povestea ConsilierTurism.ro a pornit așadar din pasiune, fără ea, astăzi nu ați mai citi, aici, aceste rânduri. Nu e ușor să crești și să te menții într-o piață atât de concurențială cum e cea media. Iubesc concurența, te face să vrei să fii mai bun, mai creativ, dar uneori poate fi și neloială.

Vă mulțumesc celor care ne citiți și ne dați semne că ne prețuiți. Le mulțumesc și companiilor care ne-au sprijinit în tot acest timp pentru a continua acest proiect.

ConsilierTurism.ro merge mai departe, privind cu optimism în viitor și sperând ca și voi să fiți aproape în această călătorie.

Sper că visul de a ajunge în destinațiile preferate va deveni realitate cât mai curând. Vino alături de noi pe Facebook și pe Instagram. Mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem cu pasiune!

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This