Rețeaua națională de case de vacanță de închiriat integral rentakub.com își continuă expansiunea în unele dintre cele mai frumoase destinații turistice din România. În ultimele luni, alte trei case de vacanță KUB de închiriat integral din Dorna Arini, Bran Sohodol și Sâmbăta de Sus au fost introduse în circuitul turistic.

În perioada următoare, în satul de vacanță La Kuburi din Slănic Moldova își va deschide porțile o nouă casă de vacanță cu o arhitectură atipică, în formă de A (A-Frame).

Casele de vacanță Kub și KubiA, proprietăți individuale complet dotate

Această dezvoltare a rețelei și diversificare a ofertei rentakub.com vine în întâmpinarea nevoilor unui segment de piață în creștere. Pandemia ne-a făcut să ne orientăm către natură și un nivel cât mai mare de distanțare socială. Astfel, tot mai mulți români preferă unitățile de cazare independente, cu o arhitectură deosebită, complet utilate, cu un spațiu exterior generos. Preferă vilele pe care le pot închiria în totalitate și pentru că sunt amplasate într-un cadru natural deosebit, aproape de obiective turistice. Indiferent de formă, Kub sau A-Frame, casele de vacanță de închiriat în totalitate din rețeaua rentakub.com au o arhitectură minimalistă, fiecare fiind gândită și construită ca o mini–proprietate, dotată si utilată la cheie. Oferă, pe lângă vila de închiriat integral și un foișor și un grătar, fiind amplasate pe un spațiu verde cu o suprafață de până la 200 m2.

Despre La Kuburi din Slănic Moldova

Unitatea de cazare tip A Frame din satul de vacanță La Kuburi din Slănic Moldova este prima cu această arhitectură din rețeaua rentakub.com. La Kuburi din Slănic Moldova, proiectul-locomotivă al rentakub.com, se întinde pe o suprafață de aprox. 2.000 mp în care sunt amplasate deja șase case de vacanță Kub. Toate casele de vacanță din Slănic Moldova, KUB sau A-Frame, sunt construite din lemn ecologic, sunt complet utilate și oferă un spațiu propriu generos în exterior. Sunt amplasate astfel încât să ofere cea mai bună priveliște și respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Potențial în creștere

Potențialul acestor unități de cazare de închiriat integral este foarte mare, având în vedere că satisfac atât nevoile de siguranță și confort cât și pe cea de intimitate fiind și mai accesibile ca preț comparativ cu hotelurile, spune fondatorul rețelei naționale rentakub.com, Costi Zărnescu.

Cererea pentru concedii în casele de vacanță de închiriat în totalitate a fost impulsionată de pandemie și de nevoia de libertate, siguranță și de a sta în natură dar acest trend nu va trece după perioada pandemiei COVID.  “Mulți clienți rentakub.com ne sunt fideli, se reîntorc la noi pentru că vacanțele în case de închiriat integral le oferă experiențe inedite, în mijlocul naturii, alături de familie sau grupul de prieteni cu care împart nu doar amintirile ci și bugetul de vacanță”, declară Costi Zărnescu.

Proiecte pe termen scurt

În viitorul apropiat, rețeaua rentakub.com se va extinde cu încă o casă de vacanță tip A-Frame, luxury. În satul de vacanță La Kuburi din Slănic Moldova urmează să fie construită o piscină cu încălzire solară.

În acest moment, din rețeaua Rentakub.com fac parte case de vacanță din Bacău, Băile Felix, Slănic-Moldova, Bran, Sâmbăta de Sus și Dorna-Arini. Rețeaua Rentakub.com oferă o soluție completă de afacere celor care dețin un teren, începând de la proiectarea și construcția de case de vacanță KUB din lemn și până la listarea sa pe platforma de rezervări Rentakub.com.

Sper că visul tău de a ajunge în destinațiile preferate va deveni realitate cât mai curând. Hai cu noi pe Facebook și pe Instagram. Mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem din pasiune!

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This