Agenția va organiza din Sibiu noi curse charter spre Bulgaria și Grecia

Agenția de turism Hello Holidays, parte a grupului Hello Brands, își extinde activitatea în țară prin deschiderea unui sediu la Sibiu. Agenția va organiza cu plecare din Sibiu, de trei ori pe săptămână în sezonul 2023, curse charter cu autocarul către litoralul bulgăresc. Tot din Sibiu sunt programate anul următor o serie de circuite în vestul Europei și vacanțe în Nordul Greciei. 

Agenția deschisă publicului din 21 noiembrie pe Calea Dumbrăvii 19C este o investiție 70.000 de euro și face parte din planurile de extindere în teritoriu ale Hello Holidays pentru următorii ani. Compania de turism a fost înființată în urmă cu 15 ani de antreprenorul Mădălina Balaiban și are două agenții pentru public în București. Este parte din grupul Hello Brands, alături de firma de transport Hello Holidays Transport, ale cărei autocare sunt utilizate pentru sejururi și circuite organizate de agenția de turism.

Cerere peste așteptări în 2022

Volumul de vânzări al Hello Holidays a crescut la 9,8 milioane de euro, 2022 fiind cel mai bun an de la declanșarea pandemiei, cu o cerere peste așteptări de vacanțe datorită eliminării tuturor restricțiilor de călătorie. Aceasta a dus constant la suplimentarea curselor directe ori a locurilor de vacanță pentru toate destinațiile din portofoliu, de la Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt la România.

 “Programele de tip circuit pe care le organizăm anual au un public constant din Sibiu și împrejurimi. Venim mai aproape de turiștii noștri repetitivi cu și mai multe programe de călătorie, atractive și avantajoase, dar și cu consilieri de turism calificați, care îi vor ajuta să aleagă vacanța care li se potrivește. Ne dorim creșterea numărului de turiști din Sibiu și orașele învecinate care își doresc să viziteze alături de noi toate continentele, prin programele de tip circuit pe care le organizăm, ori să se relaxeze în sejururile pe care le oferim în Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria”, declară Veronica Iordache, directorul agenției Hello Holidays Sibiu.

Charterul de Bulgaria organizat zilnic din București în sezonul 2022 și de două ori pe săptămână din Deva și Craiova a crescut cu 125% vânzările de vacanțe Hello Holidays în Bulgaria față de 2021, când agenția avea numai trei curse pe săptămână. Odată cu introducerea curselor cu plecare de la Sibiu agenția estimează că cererea va depăși nivelul sezonului trecut.

Charter cu autocarul către Bulgaria, din iunie 2023

O noutate în oferta Hello Holidays pentru sezonul 2023 este lansarea unei curse charter autocar, de trei ori pe săptămână, de la Sibiu spre litoralul bulgăresc, începând din luna iunie, și pachete de vacanță de la 127 de euro/persoană pentru varianta de trei nopți la un hotel de patru stele. Agenția are disponibile și variante de patru, cinci, șase ori șapte zile de cazare, la o selecție de hoteluri din toate stațiunile bulgărești. În pachetul de vacanță sunt incluse și transferurile la dus și la retur de la hotel pentru toate zonele de pe litoralului bulgăresc.

În Grecia, cu autocarul

Alte curse directe, dar spre Grecia – Riviera Olimpului, Thassos și Halkidiki vor fi organizate în sezonul următor și din Sibiu, pentru vacanțe de șapte nopți la hotelul dorit de turiști. Vacanța în Grecia cu plecare de la Sibiu costă de la 231 de euro/persoană/7 nopți. În oferta specială pentru turiștii din Sibiu și împrejurimi intră în 2023 și o serie de circuite marca Hello Holidays, care includ și Anglia, Franța, Elveția, Germania, Italia, cu o durată de până la 21 de zile, dar și variante premium ale acestora, care cuprind un program simplificat și cazări în hoteluri superioare.

Charter cu avionul în destinații consacrate

Agenția de turism Hello Holidays este și organizator de vacanțe cu zbor charter în Hurghada, Antalya, Dalaman, Fethiye, Marmaris și Bodrum, ori cu charter autocar în Kusadasi, Marmaris, Didim, al programelor pentru seniori Senior Holidays în Italia și Spania, dar și al excursiilor de o zi, “O zi cât o vacanță”, în România și Bulgaria. Toate acestea sunt disponbile și turiștilor din Sibiu, agenția asigurând transferul acestora la București, orașul de plecare. 

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This