Eturia aniversează 14 ani de existență pe piață cu oferte speciale și anunță o creștere a cifrei de afaceri cu 30% față de aceeași perioadă a anului 2019.

Topul destinațiilor estivale

Printre cele mai cerute vacanțe în această vară sunt cele în Seychelles, Madeira și Kenya. Zborurile charter rămân încă un criteriu prioritar în alegerea vacanței, alături de raportul dintre calitatea serviciilor și tarife.

„ Seychelles conduce în continuare topul locurilor în care clienții noștri vor să-și petreacă vacanța. Apoi, constatăm că Madeira se bucură de un succes binemeritat, datorită zborului direct de tip charter și a unui raport calitate-preț excelent la pachetele oferite de Eturia. Și pachetele din Kenya, o destinație intens căutată pentru dubla experiență de safari + plajă, se epuizează repede. Printre preferatele verii, mai regăsim: Republica Dominicană, Mexicul și Tanzania.”, spune Ana-Maria Gherasim, manager de vânzări Eturia.

Revenire rapidă

Relaxarea restricțiilor la nivel mondial, din ce în ce mai multe granițe deschise, o dorință de călătorie mult mai puternică a turiștilor români și o orientare clară către destinațiile exotice, fac ca Eturia să înregistreze astăzi o cifră de afaceri mai mare decât cea din aceeași perioadă a anului 2019. „Suntem încântați că, după atâtea luni de incertitudini și restricții, reușim să oferim o întreagă paletă de destinații sigure și fermecătoare, dar și promoții dintre cele mai atractive pentru clienții noștri. Acest lucru se reflectă și în cifra de afaceri pe care Eturia a atins-o: cu 30% mai mare față de aceeași perioadă a lui 2019 – 2020 fiind irelevant pentru orice fel de comparație.”, spune Ana-Maria Gherasim.

Oferte la vacanțele charter

În luna iunie 2020, Eturia aniversează 14 ani de călătorii exotice și trăiri intense în jurul lumii. Pentru a marca acest moment, Eturia completează ofertele deja existente cu 14 EXPERIENȚE #LIMITEDEDITION în destinații iubite de români și o serie de promoții pentru sejururile charter, cel mai apreciat tip de vacanță al momentului. Eturia oferă clienților noi pachetele de călătorii la prețuri aniversare valabile până la final de lună. Clienții fideli au primit deja vouchere valorice de până la 1.400 de lei.

Prima agenție taylor made

„Eturia a fost și este modul nostru de a exterioriza pasiunea pentru călătorii și pe care vrem să o împărtășim și celorlalți, făcând ca orice loc din lume să pară mai aproape. Încă de la început, dincolo de un portofoliu de neegalat, ne-am dorit să avem o cultură organizațională puternică, orientată spre calitate, excelență și, desigur, spre client – ceea ce am și reușit: Eturia este astăzi mai mult decât un brand, e un prieten de călătorie pentru turiștii noștri.”, spune Sorin Stoica, CEO și cofondator Eturia.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made pentru destinații exotice de oriunde pe glob.

Portofoliu diversificat

În portofoliu sunt peste 120 de destinații în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali. Eturia are consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, care știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere sfaturi. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciul de asistență non-stop. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

#14aniETURIA  #ConsilierTurism                                                                                                    

                                                                        

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This