TAROM lansează noile aeronave B737-800 NG din flota sa cu o oferta de bilete de 92 Euro dus/întors pentru cinci destinații cu plecare din București. Primele zboruri comerciale cu noile aeronave Boeing ale TAROM sunt programate pe 19 iunie 2017 iar biletele vor fi la prețul de 92 euro dus/întors. Cu ocazia introducerii în flotă a ce.lor două aeronave noi B737-800 NG, TAROM a lansat oferta “Avioane noi, hai și voi, tarif unic 92*”.

Oferta de 92 Euro* (cu toate taxele incluse) este valabilă pentru călătorii dus-întors între Bucureşti şi cinci dintre cele mai atractive destinaţii europene: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv și Valencia. Oferta este supusã unor termeni şi condiţii şi este valabilã în limita locurilor disponibile.

Noile aeronave sunt configurate la 189 de locuri și au intrat în flota TAROM după ce, în octombrie 2016, două aeronave A310 au fost retrase din flotă. După acea dată, compania a fost nevoită să suspende operarea pe unele rute externe cu plecare din Iaşi.  În prezent, flota TAROM are 23 de aeronave.

Biletele sunt disponibile la vânzare în perioada 19-21 mai 2017 pentru călătorie în intervalul 19 iunie 2017-31 martie 2018 şi pot fi achiziţionate atât pe www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Toate biletele TAROM beneficiază de:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
  • Servicii gratuite la bord.

Sper că ți-a fost de folos această știre. Dă-le de veste și prietenilor, da Share si Like, așa le arați că îți pasă de ei. Te astept pe Facebook

Viseaza, iubeste,calatoreste! Drum bun!
error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This