Circulația rutieră pe Transfăgărășan se deschide pe 1 iulie 2020, începând cu ora 8:00, și va fi interzisă zilnic, în intervalul orar 21:00-07:00, din motive de siguranță.

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Aceasta face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

Transfăgărașan, vizitat și de urși

De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile, informează CNAIR . Turiștii sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Transfăgărășan este cel mai spectaculos  drum al României, fiind remarcat și de publicații internaționale celebre. Transfîgărășan se deschide, de regulă, la începutul lui iulie, în fiecare an, iar circulația este interzisă, de obicei, la 1 noiembrie. 

Sper că visul de a ajunge în destinațiile preferate va deveni realitate cât mai curând. Vino alături de noi pe Facebook și pe Instagram. Mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem cu pasiune!

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This