Câștigătorii concursului “Câștigă de la Salterra o pernă marca Pikolin! Simte-te și acasă ca într-un hotel de lux!” au fost aleși, astăzi, 1 februarie, prin tragere la sorți, de către Random.org. Algoritmii Random.org le-au ales pe cititoarele înregistate pe consilierturism.ro sub numele de Rocxy, pe Cris08 și pe Mariam să câștige premiile oferite de salterra.ro. Astfel, fiecare dintre cele trei norocoase va primi de la Salterra câte o pernă marca Pikolin, furnizorul lanțurior hoteliere internaționale.

Premiile vor fi trimise câștigătoarelor, prin poștă, de către Salterra.ro, specialistul numărul 1 în somn ușor.

Organizat de ConsilierTurism.ro și Salterra.ro, concursul „Câștigă de la Salterra o pernă marca Pikolin! Simte-te și acasă ca într-un hotel de lux!” a avut loc în perioada 18-31 ianuarie 2017, ora 24.00. Câștigătorul a fost stabilit prin tragere la sorți cu Random.org în data 01.02.2017.

Salterra.ro are o colecție dedicată hotelurilor și pensiunilor, gama de saltele, pilote și perne fiind selectată împreună cu partenerul său, Grupul Pikolin, lider european în produse destinate somnului. Pikolin este, de peste  40 de ani, furnizorul multor lanțuri hoteliere celebre printre amintesc de Hilton, Crowne Plaza, Waldorf Astoria, Holiday Inn, Best Western, Barcelo, Melia, Iberostar, Radisson, Novotel, Pullman.  Aceste hoteluri s-au convins că, alegând un produs din colecția pe care Salterra o oferă pentru piața românească, au realizat o investiție pe termen lung în confortul clienților săi. Turiștii revin cu drag în unitățile lor de cazare, dovadă că lanțurile hoteliere amintite sunt printre cele mai mari din lume.

Visează, îndrăznește, călătorește! Drum bun!

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This