Oferte speciale și reduceri consistente, idei de vacanță și noutăți ispititoare te așteaptă la Romexpo, unde are loc ediția de primăvară a Târgului de Turism al Românie (TTR).

Până duminică, 24 februarie 2019, la Romexpo se bat în oferte sau se prezintă publicului peste 330 de companii din 15 ţări – Bulgaria, Chile, Congo, Croaţia, Grecia, Ungaria, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina, Portugalia, România, Rusia, Spania şi Turcia. TTR este cel mai mare eveniment din turism al anului, vizitatorii fiind ispitiți cu oferte, multe sfaturi și diferite manifestări.

-Cele mai promovate destinații sunt cele externe, în speță vacanțele charter către destinațiile clasice gen Turcia, Grecia, Spania și Egipt.

Reducerile pentru vacanțele charter ajung chiar și la 53%. Am găsit această reducere Early Booking la standul TUI TravelCenter. Reducerea e valabilă pentru Antalya, Turcia, la hotel Beach Resort 5* – Side. Prețul pornește de la 412 euro/pers./ sejur, plecare pe 01.05. 2019. Reducerile EarlyBooking ajung până la 50% (hotel Bosphorus Sorgun 5* – Side, de la 527 euro/pers. sejur, plecare 30.09).

Vacanțe exotice de la 560 euro/persoană. Tot la TUI TravelCenter mi-a atras atenția și oferta de vacanță exotică în Thailanda. Aici, prețul unui pachet de servicii turistice de nouă nopți la un hotel de 3*, mic dejun, transport cu avionul, transferuri locale în Phuket pornește de la 659 euro/persoană. La un hotel de 5*, prețul unui pachet pornește de la 793 euro/persoană. Sună tentant, nu?

Cei care nu pot ajunge la Târgul de Turism de la Romexpo vor beneficia de aceleași reduceri și în sediile agențiilor de turism expozante din țară.

Nu lipsesc la TTR nici circuitele și croazierele și nici ofertele pentru acestea. Ca de altfel nici noutățile.

Programele noi lansate de Eximtur la TTR, respectiv „Civilizații esențiale”, “Culturi exotice” și “Experiențe unice”, propun incursiuni în universul civilizațiilor care au influențat cultura universală, completate de experiențe de neuitat în acele mari culturi contemporane, care ne influențează viata de zi cu zi.

Mi-au atras atenția circuitele din seria „Civilizații esențiale”, nu doar pentru că sunt mare amatoare de istorie ci și de plajă. Pentru aceste pachete, reducerile de la TTR ajung până la 300 de euro față de prețul standard. „Misterul vechilor civilizații aztece și mayașe”, propune un circuit de 11 zile în Mexic și include și un sejur în Cancun și costă 2.249 euro/persoană, o reducere 150 euro față de prețul standard.

Circuitul în Peru „Uluitoarea civilizație incașă și însemnele astronautului antic” durează 13 zile și costă 2.949 euro /persoană, reducerea fiind de 163 euro față de prețul standard.

În fine, cine ar refuza un circuit în Chile, Argentina și Brazilia? Circuitul „Experiența unică Sud-Americană” durează 19 zile și costă 5.698 euro/persoană. Reducerea e de 300 euro față de prețul standard. Oferta specială e valabilă pentru rezervări ferme până la 06.03.2019.

-Noutatea TUI TravelCenter pentru acest sezon este charterul către Hurghada – Egipt, primul zbor fiind programat încă din 07.04.2019, iar cursele continuă până la sfârșitul lunii octombrie. Si aici ofertele speciale de la TTR sunt numeroase, mergând pe reduceri Early Booking de până la 40% sau chiar 45%.

– La TTR s-a lansat cel mai nou proiect turistic comun România și Rep. Moldova: Ruta Voievodului Ștefan cel Mare. Acest traseu turistic cuprinde 24 de obiective de pe teritoriul României și circa 30 de obiective din Republica Moldova. Proiectul se adresează atât cetățenilor din Republica Moldova și din România, precum și celor din străinătate care își doresc să pornească într-un itinerar cultural-istoric. Ruta Voievodului Ștefan cel Mare ( credit foto: Mihnea Ciulei) este destinată și vizitatorilor din zone foarte îndepărtate precum Japonia, Orietul Mijlociu, Israel sau SUA, oferind un pachet turistic extins, mai divers și cu mai multe experiențe autentice. Ruta include obiective istorice și culturale legate de domnia Voievodului Ștefan: mănăstiri, biserici, muzee, cetăți, dar și galerii de artă și expoziții. Printre obiectivele din România sunt: Cetatea de Scaun a Sucevei, Mănăstirea Putna, Biserica din Pătrăuți, Mănăstirea Voroneț, Muzeul Viei și Vinului din Hârlău (cu prezentarea frumoasele podgorii Vaslui, Rădăuți, Husi, Odobești, Panciu, Botoșani, Hârlău). Din Republica Moldova au fost incluse Cetatea Soroca, Mănăstirea Țipova, Orheiul Vechi, Mănăstirea Căpriana, cramele Cricova, Mileștii Mici, Castel Mimi, Vinăria și Complexul turistic Purcari și Ascony.

-O prezență mai aparte la TTR este agenția Kalinka Travel, care oferă circuite în Rusia dar face și activitate de incoming, aduce turiști ruși în România.  Oferă circuite în regiunea Karelia şi Murmansk, circuite precum Transsiberianul şi unele ce includ mănăstiri din patrimoniul UNESCO.

Reduceri pentru destinațiile interne

-Pentru litoralul românesc al Mării Negre, înscrierile timpurii beneficiază de reduceri de până la 25%.

-Pentru destinațiile balneare, există oferte reduse pe perioada TTR și cu 50%.

-În general, pentru sezonul de vară în străinătate, atât pentru sejururi cu transport charter inclus, cât și pentru sejururi individuale, reducerile Early Booking de la TTR ajung până la 25-30% și sunt valabile pentru rezervările efectuate până pe 28.02.2019.

Vacanțe în rate cu doar 99 de euro avans poți cumpăra de la standul TUI TravelCenter. Restul sumei trebuie achitată până la plecare.

Așadar, sunt destule motive pentru a ajunge la Romexpo, la Târgul de Turism. TTR e deschis până duminică, 24 februarie, ora 16.00, programul de vineri și sâmbătă fiind de la 10.00 la 18.00.

Vestea bună e că, dacă nu poți ajunge la Târgul de Turism de la Romexpo, poți beneficia de aceleași reduceri și în sediile agențiilor de turism expozante din București și din țară.

ConsilierTurism.ro sprijină turismul românesc și este partener media al ediției cu numărul 41 a TTR .

Sper că ți-a plăcut și acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino cu noi pe Facebook !și pe Instagram! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune ?!

#consilierturism #sfaturidecalatorie #triptips #romexpo #top2019 #travel

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This