Curse directe București-Sibiu cu TAROM, din luna iulie. Compania aeriană națională TAROM anunță deschiderea rutei directe Sibiu – București. Primul zborul intern ce va conecta direct Sibiul de București va fi operat pe 15 Iulie 2018. Vor fi trei zboruri săptămânale în zilele de miercuri, vineri și duminică. Tariful pentru o persoană începe de la 40 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 de kg/persoană și tarife de aeroport, fără costuri adiționale.

În vara acestui an, aeronavele TAROM vor opera zboruri directe din Sibiu spre trei destinații: München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă, Stuttgart și București cu trei frecvențe săptămânale în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Programul de operare pentru noua rută București – Sibiu – București operată de TAROM:

Ruta Data lansării Zile de operare Plecare din București

– sosire Sibiu

Plecare din Sibiu

– sosire București

București – Sibiu – București 15 Iulie 2018 Miercuri, Vineri, Duminică 07.50 – 08.35 20.10 – 20.50

(*) ore locale

Cursa directă a TAROM pe ruta Bucureşti – Sibiu – Bucureşti a fost operaţională până la sfârşitul orarului de iarnă 2013/2014, după care a fost suspendată pe perioadă nedeterminată. La data redactării acestei știri, zborurile București-Sibiu și Sibiu-București nu sunt disponibile pe site tarom.ro. 

Din 11 iunie 2018, TAROM introduce zboruri între Cluj și Iași, la tarife care încep de la 40 euro pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg.

 Sper că ți-a plăcut acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino alături de noi pe Facebook! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune 🙂!

Visează, iubește, călătorește! ® Drum bun!

#consilierturism #travel #travelblogger #triptips #sfaturidecalatorie #top2018 #tarom

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This