Programul „Litoralul pentru toți” propune tarife cuprinse între 159 și 605 de lei/persoană pentru șase nopți de cazare și se derulează în acest an până pe 4 iunie 2018  Tarifele practicate în programul special ‘’Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

‘’Litoralul pentru toți’’ este singurul program social din România susținut integral de patronatele hoteliere autohtone. FPTR susține că tarifele percepute în cadrul programului de către hotelierii de pe litoralul românesc sunt neschimbate de cinci ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat.

Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul Mării Negre la începutul sezonului și pentru care pot aloca un buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile din iulie si august.

Până în prezent s-au înscris în program 36 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un număr de 2.200 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii.

Aprox. 15.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc să beneficieze de vacanțe cu tarife reduse.

Aceste locuri sunt vândute prin agenţiile de turism partenere și prin revânzătorii lor, sau direct de către hotel, tariful fiind același, în funcție de unitatea de cazare.

Tarifele negociate pentru zona Mamaia – Constanța – Eforie pentru un sejur de 6 nopţi /persoană) ajung la:

205 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 1* fără mic dejun

235 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 2* fără mic dejun

265 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 3* fără mic dejun

315 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 2*  cu mic dejun

425 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 3*  cu mic dejun

485 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 4*  cu mic dejun

605 lei / 6 Nopți / pers Hotel 5 * cu mic dejun.

Tarifele pentru sudul litoralului-stațiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche-ajung la:

159 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 1* fără mic dejun

179 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 2* fără mic dejun

199 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 3* fără mic dejun

269 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 2* cu mic dejun

329 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 3* cu mic dejun

379 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 4* cu mic dejun.

469 lei / 6 Nopți / pers. Hotel 5 * cu mic dejun inclus.

Detaliile privind hotelurile incluse in acest program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. FPTR este singura organizație reprezentantivă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariați, membrii FPTR având o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.

Sper că ți-a plăcut acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino cu noi pe Facebook ! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune ?!

#travel #travelblogger #consilierturism #triptips #sfaturidecalatorie #top2018 #holiday #inspiratie #romania #visitromania #iubimromania #oferte

Visează, iubește, călătoreșteDrum bun!

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This