Cele mai bune hoteluri din lume au fost desemnate de TripAdvisor la premiile anuale Travellers Choice, ediția 2018. Clasamentul celor mai bune 25 de hoteluri din lume a fost stabilit pe baza a milioane de recenzii și opinii colectate în ultimul an de TripAdvisor, cel mai mare site de călătorii din lume.

Iată topul celor mai bune hoteluri din lume, ediția 2018.

 1. Viroth’s Hotel (5*), Siem Reap, Cambodgia

Cel mai bun hotel din lume a fost desemnat Viroth’s Hotel, Siem Reap, Cambodgia o unitate de cinci stele din Siem Reap. Situat la apox. 7 km de Angkor Wat, vestitul templu inclus în patrimoniul mondial al UNESCO și ‘invadat” de vegetație luxuriantă, hotelul tip boutique a reușit să depășească mult mai celebrele mărci de hoteluri de lux precum Four Seasons sau Ritz. Hotelul Viroth’s oferă 35 de camere și suite contemporane, o sală de gimnastică, o piscină exterioară și un centru Spa. Viroth’s Hotel este apreciat de clienți pentru servicii, atitudinea personalului, atmosfera sa prietenoasă, per ansamblu fiind caracterizat ca “uimitor de frumos”.

Luxul este mai accesibil în Cambodgia, unde o noapte de cazare la cel mai bun hotel din lume costă aprox. 100 euro/2 persoane, cu mic dejun inclus. De remarcat că, în ediția 2018 a topului Celor mai bune hoteluri din lume, Cambodgia are două hoteluri în primele 10 poziții.

 1. Tulemar Bungalows & Villas (4 &5 *), Costa Rica

Acest complex hotelier situat chiar în mijlocul Parcului Național Manuel Antonio din Costa Rica are peste 50 de bungalouri diferite, clasificate la patru și cinci stele. Camerele au diferite tematici, care variază de la rustic la lux. Ascuns în natură, complexul hotelier Tulemar Bungalows & Villas are plajă privată, facilități pentru sporturile nautice, oaspeții apreciind în mod deosebit amplasarea hotelului-in jungla cu vegetație luxuriantă care asigură premisele întâlnirii cu tot felul de animăluțe exotice, serviciile de calitate superioară, atitudinea personalului și mâncarea apetisantă.

 1. Palatul Umaid Bhawan Jodhpur (5 *), India

Situat într-un palat, Umaid Bhawan Jodhpur a fost în 2016 “Cel mai bun hotel din lume” și continuă să se mențină in în topul preferințelor oaspeților. Unii dintre spun că hotelul este greu de descris în cuvinte, că s-au simțiți precum regii în fiecare secundă a șederii lor aici. Construit între 1928 și 1943, acest palat grandios din gresie galbenă, una dintre cele mai mari reședinţe private din lume, se află în mijlocul unei grădini de peste 10 hectare. Atracţii precum Turnul cu Ceas, fortul Mehrangarh şi monumentul Jaswant Thada se află la aproximativ 9 km de hotel.

 1. Hanoi La Siesta Hotel & Spa (5*), Vietnam

Hotelul de lux amplasată în zona istorică din Hanoi are doar 50 camere și un centru spa, o piscină și o sală de proiecții a filmelor. Turiștii apreciază Hanoi La Siesta Hotel & Spa pentru poziționarea sa, pentru curățenie, atitudinea și profesionalismul personalului. Pare atât de simplu să ajungi la inima clienților, nu?

 1. Gili Lankanfushi – Lankanfushi (5*), Maldive

Gili Lankanfushi este nou intrat în topul celor mai bune hoteluri din lume dar deja este considerat excepțional. Gili Lankanfushi – Lankanfushi este un ansamblu de vile construte pe piloni, deasupra Oceanului Indian, cu acces gratuit la Wi-Fi, centru spa relaxant şi o piscină în aer. Gili Lankanfushi Maldives este situat pe insula privată Lankanfushi din Atolul Malé, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional din Malé. Toate unităţile de cazare sunt ecologice și au terasă private și o “grădină acvatică”. Centrul Spa are podea din sticlă şi oferă programe de yoga şi tratamente ayurvedice tradiţionale. O noapte de cazare pornește de la aprox. 890 euro/cameră/2 persoane.

 1. Hotel Belvedere (4*), Riccione, Italia

Acest hotel elegant situat în apropiere de țărmul Mării Adriatice este apreciat pentru facilitățile dedicate în special celorpasionați de ciclism, pentru atmosferă și staff. Hotelul Belvedere are și un centru Spa, piscină și plajă proprie și acceptă și animalele de companie.

 1. Nantucket Hotel & Resort – Nantucket, Massachusetts (SUA)

Singurul hotel nord-american care a pătruns în topul mondial al celor mai bune hoteluri este The Nantucket Hotel & Resort din Massachusetts ( cel mai bun hotel din SUA 2018 ). Este situat în centrul orașului Nantucket, la câteva minute de plaje, feriboturi, magazine de tip boutique și galerii de artă. Hotelul are două piscine în aer liber, încălzite sezonier, un club de sănătate și Spa și oferă programe dedicate copiilor. E apreciat mai ales pentru personalul prietenos, curățenia impecabilă și amplasare.

 1. La Reserve Paris Hotel & Spa (5*) – Paris, Franța

Acest celebru “bastion al luxului” din “Orașul Luminilor” i-a încântat atât de mult pe vizitatori cu eleganța și atmosfera sa intimă încât a fost inclus pe lista celor mai bune hoteluri din lume. Amplasat la o aruncătură de băț de Champs-Elysées, La Réserve Paris Hotel&Spa are vedere la Grand Palais, Turnul Eiffel și Obeliscul egiptean din Piața Concorde. O noapte aici în luna mai, una dintre cele mai bune pentru a vizita Parisul, pornește de la 1.000 euro/camera dublă/2 persoane.

 1. Nayara Springs – La Fortuna de San Carlos (5*), Costa Rica

Un grup de vile de lux retrase, ascunse în vegetația luxuriantă a pădurii tropicale din Costa Rica, oferă apartamente de tip boutique dedicate doar adulților. Hotelul, desemnat unul dintre cele mai romantice din lume în 2015, este situat la șapte km de centrul stațiunii și oferă nu doar servicii deosebite, “de nota 10” cum zic turiștii, ci și facilități comune precum piscină, centru Spa, cursuri yoga. Stațiunea La Fortuna este situată în Parcul Național Arenal Volcano, care se mândrește cu una dintre cele mai mari concentrații de plante tropicale, sălbatice, din lume.

 1. Hanoi La Siesta Hotel Trendy (4*) Hanoi, Vietnam

Situat în cartierul Hoan Kiem din Hanoi, Hanoi La Siesta Hotel Trendy este un hotel de lux de tip boutique, cu un restaurant care oferă priveliști panoramice asupra centrului istoric al orașului. De asemenea, are și un centru Spa. Amplasarea, serviabilitatea și eficiența personalului plus atenția la detalii au propulsat acest hotel în top 10 mondial.

Lista completă a celor mai bune hoteluri din lume, ediția 2018, mai jos

 1. Shinta Mani Shack, Siem Reap, Cambodgia
 2. Kayakapi Premium Caves – Cappadocia, Turcia
 3. The Leela Palace Udaipur Udaipur, India
 4. Hotel 41, Londra, Regatul Unit al Marii Britanii
 5. Baros Maldives, insula Baros, Maldive
 6. Belmond Palacio Nazarenas, Cusco, Peru
 7. The Killarney Park Hotel, Killarney, Irlanda
 8. The Milestone Hotel and Residences, Londra, Regatul Unit al Marii Britanii
 9. Hotel Estalagem St Hubertus, Gramado, Brazilia
 10. The Oberoi, Mauritius, Pointe Aux Piments, Mauritius
 11. Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection Budapesta, Ungaria
 12. Quinta Jardins do Lago, Funchal, Portugalia
 13. The Tuscany, Provindeciales, Turks and Caicos
 14. Eden Rock – St Barths, St. Jean, St. Barthelemy
 15. Baraza Resort & Spa, Bwejuu, Tanzania. (sursa foto: hotelurile)

Sper că ți-a plăcut acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino alături de noi pe Facebook ! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem ? !

#travel #travelblogger #consilierturism #triptips #sfaturidecalatorie #top2018

Visează, iubește, călătorește! Drum bun!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This