Mai multe hoteluri de pe litoralul românesc oferă facilități pentru familiile cu copii sub 14 ani, de la pat suplimentar în cameră fără niciun cost, până la trei mese pe zi gratuite, în funcție de pachetele turistice ale fiecărei unitate de cazare.

Campania “Mare pentru cei mici” la care au aderat mai multe hoteluri din sudul litoralului se derulează până pe 12 iulie, fiind deschisă și pentru alte hoteluri care doresc să se înscrie.

Pe lângă facilitățile oferite de hotelieri, în campanie au intrat și două parcuri de distracții de pe litoralul românesc: Parc Aventura din Neptun și Galaxy Water Park din Jupiter. Fiecare oferă prin tombolă, un număr de 20 de bilete de intrare pentru copiii cu vârsta până în 14 ani.

În acest an, din cauza pandemiei COVID-19, hotelurile de pe litoralul românesc nu au reușit să deruleze campaniile clasice de reduceri cu care turiștii erau obișnuiți la începutul sezonului estival.

“Ne-am gândit la această campanie specială pentru familii în condițiile în care ultimele luni au fost foarte stresante atât pentru părinți, cât și pentru copii, fiind nevoiți să stea în case, să lucreze și să învețe online, fără prea multe variante de relaxare. De aceea, vrem să le oferim șansa de a merge în vacanță la mare cu costuri cât mai mici”, a declarat Anca Nedea, acționar și manager general Hotel Opal, unul dintre hotelurile care au intrat în această campanie.

Ce hoteluri participă și ce faciltăți oferă pentru copii de maxim 14 ani

 S-au înscris deocamdată în campania “Mare pentru cei mici” și au facilități pentru familiile cu copii: 

* Hotelul Opal, Cap Aurora (3*), care oferă gratuit pentru copii sub 14 ani cazare și masa.

* Hotelul Miorița din Neptun (3*), care pune la dispoziție pat suplimentar gratuit pentru copii.

* Hotelul Delta din Jupiter (3*) și California (3*) din Cap Aurora, ambele oferind gratuit cazare în regim all inclusive pentru copiii sub 12 ani.

* Tot din Jupiter, Hotelul Capitol (3*) oferă gratuitate pentru copii la toate tipurile de pachete, la alegere (cazare, cazare cu mic dejun, cazare cu demipensiune – mic dejun și cină – sau all inclusive).

* Hotelul 2D Resort & Spa din Neptun (3*) asigură cazare și masă gratuite pentru copii.

* Hotelul Olimpic din Jupiter (4 *) pune la dispoziție pat suplimentar gratuit pentru copiii sub 14 ani.

Sper că visul de a ajunge în destinațiile preferate va deveni realitate cât mai curând. Vino alături de noi pe Facebook și pe Instagram. Mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem cu pasiune!

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

#consilierturism #dupăcovid #litoralulromânesc #românia

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This