Ofertă. flydubai a anunțat astăzi o reducere de 30% pentru zborurile către Dubai și alte destinații din rețeaua sa. Oferta flydubai este disponibilă până la 20 septembrie 2015, reducerea de 30% fiind aplicabilă pentru călătoriile care vor avea loc în intervalul 1 octombrie 2015 – 30 iunie 2016, la clasele Business și Economic. Biletele pot fi achiziționate de pe website-ul flydubai.com, de la agențiile partenere sau de la biroul flydubai. Oferta de 30% reducere este supusă unor termeni și condiții.

Flydubai, care a intrat pe piața din România în toamna anului 2012, operează patru zboruri pe săptămână pe ruta București-Dubai și urmează să majoreze la cinci numărul curselor din și către România, începând cu luna noiembrie 2015.

Compania aeriană low-cost flydubai a fost înființată în anul 1998 de către guvernul din Dubai. Are o flotă de 49 de aeronave de tip Boeing 737-800 New-Generation și operează 1.600 de zboruri pe săptămână către 90 de destinații din 45 de țări.

Ghid turistic Dubai. Despre ce merită să vezi și să faci în Dubai, impresii și sfaturi pentru o călătorie reușită în emiratul Dubai citește aici.

Sper că ți-a fost de folos acest material și te aștept să ne fii alături pe Facebook ! Visează, iubește, călătorește! 

Drum bun!

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This