AIR FRANCE KLM a anunțat astăzi reducerea prețului biletelor de avion cu până la 40%, în cea mai importantă campanie promoțională a acestui an. Vor fi disponibile bilete la prețuri promoționale pentru peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Valabilitatea promoției AIR FRANCE KLM. Pasagerii vor putea să își rezerve biletul pentru destinația dorită până pe 26 ianuarie 2016, iar călătoria va trebui efectuată până pe 26 iunie 2016 (data întoarcerii în țară).

Pentru cursele către America de Nord, prețurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, de la 569 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și de la 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston și Montreal, potrivit companiei.
AIR FRANCE KLM a pus în vânzare bilete pentru Brazilia la tarife începând de la 599 euro de persoană, dus-întors, o reducere de 35 – 40% față de prețul normal al biletului.
Tarife promoționale pentru Asia. Promoția KLM oferă bilete cu până la 50% discount, cu prețuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing și de la 519 euro pentru Hong Kong și Shanghai. Pentru Singapore, prețul biletelor pornește de la 559 euro de persoană, dus-întors.
amsterdam

București-Amsterdam, de la 139 euro

Scăderea tarifului de bază pentru călătoriile București – Amsterdam este o altă veste bună pentru pasagerii KLM. Din această lună, tariful de bază pentru călătoriile la Amsterdam scade la 139 euro, de la 159 euro de persoană, dus-întors, cât eraîn prezent.
Prețul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziționate cu minim 14 zile înainte de călătorie și este valabil pentru călătoriile de minim trei zile sau cu o sâmbătă inclusă.
Air France KLM anunță că, în premieră pentru România, campania s-a conturat ținând cont de opțiunile de călătorie ale românilor, astfel că pe lista destinațiilor cu prețurile cele mai mici, se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români, Asia și America de Nord.
Prețurile promotionale sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agențiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This