TAROM introduce noi rute externe din marile orașe respectiv din Timișoara, Cluj-Napoca. Sibiu, Constanța și Chișinău, din 1 iulie. Este vorba de rutele Timișoara-Paris, Timișoara-Stuttgart, Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart, Chișinău-Timișoara și Constanța-Chișinău.

A fost țintită, anunță TAROM, atingerea unor destinații cu potențial pentru pasagerii români din Banat și Ardeal, în Germania și Franța. Compania națională TAROM va comunica în perioada următoare frecvențele și prețurile pentru fiecare dintre rutele nou anunțate.

“ Avem două obiective: în primul rând vrem să răspundem cerințelor pieței naționale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu sau Constanța. În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei TAROM. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinațiilor operate de TAROM, cât și în creșterea confortului și varietății de opțiuni pentru pasagerii noștri”, a subliniat Wilhelm-Werner Wolff, CEO TAROM.

Două Boeing 737-800 NG noi din luna iunie

Din luna iunie a acestui an, două aeronave tip Boeing 737-800 NG (Next Generation) vor intra în exploatarea TAROM. Plata pentru cele două aeronave tip Boeing 737-800 va începe peste 24 de luni. Aeronavele au fost achiziționate în leasing operațional de la compania Boeing, pentru o perioadă de 7 ani, în baza  evaluării  ofertelor primite din piață cu respectarea regulamentului privind încheierea contractelor de achiziţie/mixte de aeronave, aprobat prin decizia Directorului General TAROM.

Aeronavele noi tip Boeing 737-800 NG (Next Generation pot transporta până la 160 de pasageri pe o distanță maximă de 2300 de mile nautice (4259.6 km) și au 16 locuri la clasa business. 

Aeronavele nou intrate în flota TAROM vor purta numele unor personalități care au contribuit, de-a lungul istoriei, la Unirea românilor: “Mihai Viteazul” și “Alexandru Ioan Cuza”.

Sper că ți-a plăcut acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino alături de noi pe Facebook! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune ?! Te aștept și pe Instagram!

Visează, iubește, călătorește! ® Drum bun!

#travel #travelblogger #consilierturism #triptips #sfaturidecalatorie #top2018 #holiday #inspiratie #romania #visitromania #iubimromania #oferte #Tarom

Visează, iubește, călătoreșteDrum bun!

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This