Compania low-cost Wizz Air a anunţat astăzi lansarea unei noi rute externe, de la Bucureşti către Budapesta. Zborurile pe ruta Bucureşti – Budapesta şi retur vor fi lansate pe 19 septembrie 2016, fiind programate patru curse pe săptămână, respectiv în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică.

Un nou zbor intern de la Bucureşti către Cluj-Napoca, una dintre cele 5 baze ale companiei în România, va fi operaţional din 22 iulie 2016. Sunt programate şase zboruri săptămânale, în fiecare zi a săptămânii, execptând sâmbăta. Singura companie care are în acest moment cursă directă Bucureşti–Cluj–Napoca şi retur este TAROM:

Pentru a promova aceste noutăţi, Wizz Air anunţă tarife de la 39 RON pentru ruta Bucureşti – Cluj-Napoca şi de la 99 de RON pentru Bucureşti – Budapesta.

În octombrie 2015, Wizz Air a anunțat patru noi zboruri de la Cluj–Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund şi Doncaster Sheffield. Compania oferă acum 108 rute către 17 ţări de la cele opt aeroporturi de unde operează.

Rute noi operate de WIZZ AIR din Capitală:

Destinaţia Zilele de operare Din data de Tarife de la*
Cluj-Napoca luni, marţi, miercuri, joi, vineri, duminică 22 iulie 2016 RON 39
Budapesta luni, miercuri, vineri, duminică 19 septembrie 2016 RON 99

Wizz Air a transportat în 2015 peste 4,5 milioane de persoane de la aeroporturile din România, comparativ cu 3,9 milioane în 2014. Baza de la Iași a Wizz Air va deveni, începând cu luna iulie, a 23-a bază operațională Wizz Air şi cea de-a VI-a bază din România. Totodată, Wizz Air a anunțat în octombrie că va adăuga a V-a aeronavă la baza din Cluj-Napoca, începând cu luna iulie 2016.

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This