Topul celor mai bune 25 hoteluri din lume realizat de TripAdvisor pe baza aprecierilor și a punctajelor acordate de turiști este dominat în 2017 de hoteluri din destinații exotice. Touși, în fruntea clasamentului se află un hotel din Budapesta, în top mai intrând și câte o unitate din Spania, Italia, Cehia, Elveția și Grecia. Dominat de hotelurile de lux, clasamentul  anual al TripAdvisor este realizat fără a se ține cont de numărul de camere și de stele al unităților de cazare, de apartenența sau nu la un brand internațional.

Serviciile de calitate, atitudinea serviabilă a clienților, curățenia, amplasarea și facilitățile sunt atributele hotelurilor cu lipici la clienți.

Topul celor mai bune hoteluri din lume, ediția 2017

 1. Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection

Acest boutique hotel de lux este amplasat în apropierea Bazilicii Sf. Ștefan din Budapesta și este apreciat pentru facilitățile minunate și designul său, locația perfectă, personalul “de ajutor”, centrul Spa și micul dejun delicious.

 1. Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve, Ubud, Indonezia.

Hotelul de cinci stele cu facilități Spa este construit pe o stâncă din pădurea Ubud, la 100 de metri deasupra râului Ayung. Clienții se declară uimiți de faptul că dorințele le-au fost îndeplinite încă înainte de a se fi gândit la ele. Uimitor, nu?

 1. Turin Palace Hotel, Torini, Italia.

Unitatea de cinci stele are 127 de camere și facilități Spa, fiind găzduită într-un fost palat din apropierea centrului istoric din Torino.”Un hotel frumos, cu unul dintre cel mai îndatoritor personal pe care l-am întâlnit vreodată…”, spune un client mulțumit.

 1. Hotel The Serras, Barcelona, Spania.

Este un boutique hotel de cinci stele situat în Cartierul Gotic din Barcelona, cu un restaurant “garnisit” cu o stea Michelin. „Wow, wow, wow. Acest hotel a atins practic perfecțiunea în servicii, stil, curățenie și confort „. Simplu și cuprinzător comentariu, nu?

 1. BoHo Hotel Praga, Praga, Cehia.

Situat la doar câțiva pași de Piața Orașului Vechi, BoHo este un hotel exclusivist. “Mic, șic, confortabil și bine amplasat. Bine amenajat, fără a fi rece sau minimalist. Personalul său este prietenos, plin de resurse și extrem de receptiv „, declară un client al său, probabi fidel, membru al TripAdvisor.

 1. Portrait Firenze, Florența, Italia.

Hotelul de cinci stele este situat pe malul râului Arno, în apropiere de Ponte Vechhio. “Este paradisul pe Arno. Apusul de soare de la fereastra dormitorului nostru a fost uimitor! ”

 1. Shinta Mani Resort, Siem Reap, Cambodgia.

Acest boutique hotel de cinci stele are 62 de camere, un centru Spa și destul de aproape de templul Angkor Wat. “Frumusețe și liniște. Personalul este dispus să ajute în orice fel, și este creativ cu privire la modul în care o fac „.

 1. Hanoi La Siesta Hotel & Spa, Hanoi, Vietnam.

Hotelul de cinci din zona istorică din Hanoi are 50 camere, un centru spa și o sală de filme.  “Am fost total impresionat de servicii, de cameră și de mâncare. Aș fi dat 10 stele dacă TripAdvisor ar fi dat această posibilitate „, spune un client satisfăcut.

 1. Tulemar Bungalows & Villas, Pacul Național Manuel Antonio, Costa Rica

Este un complex de treizeci și trei acri situat chiar în mijlocul Parcului Național Manuel Antonio din Costa Rica. Sunt peste 50 de unități de cazare diferite, cu diferite clasificări, de la trei la cinci stele, tematica lor variind de la rustic la lux.

„Am fost opt în total (două familii cu copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani), și cu toții am fost de acord că a fost cea mai bună vacanță pe care am avut-o vreodată”. Amintiri de la clienți fideli…

 1. JA Manafaru,atol Manarafu, Maldive.

Compexul de cinci stele are și hotel, vile și bungalouri suspendate pe apă, plajă și trei piscine principale, un centru de scufundări, centru Spa&Wellness, o zonă de divertisment de familie și un club dedicat copiilor. ” Întrega ședere a fost plină de căldură și ospitalitate. De obicei, nu plâng atunci când se termin vacanța, dar am făcut-o aici „.

Iată și celelalte hoteluri din top 25

 1. Kandolhu Maldives, Nort Ari Athol, Maldive.
 2. Hotel Eclat, Beijing, China.
 3. Calabash Luxury Boutique Hotel & Spa, Lance aux Epines , Grenada.
 4. The Tuscany, Providenciales, Turks and Caicos.
 5. Belmond Palacio Nazarenas, Cusco, Peru.
 6. The Nantucket Hotel & Resort, Nantucket, Massachusetts, SUA.
 7. Valle D’incanto Midscale Hotel, Gramado, Brazilia.
 8. Lindos Blu, Lindos, Rodos, Grecia.
 9. The Leela Palace Udaipur, Udaipurr, India.
 10. Hotel 41, Londra, Marea Britanie.
 11. Umaid Bhawan Palace Jodhpur, Jodhpur, India.
 12. Hotel Estalagem St Hubertus,Gramado, Brazilia.
 13. Alpina Gstaad, Gstaad, Elveția.
 14. Constance Le Prince Maurice, Pointe de Flacq, Mauritius.
 15. Herods Vitalis Spa Hotel Eilat, Eilat, Israel.

Sper că ți-a plăcut articolul, că te-a informat și te-a motivat pentru următoarea călătorie! Dă Like şi Share, prietenii tăi se vor bucura că te gândești la ei ? !

Visează, iubește, călătorește. Drum bun!

sursa foto : hotelurile și tripadvisor.com

 

 

 

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This