Iată topul celor mai bune hoteluri din România pe 2017. TripAdvisor a dat publicității topurile sale anuale ale celor mai apreciate hoteluri din lume, din Europa și din România. Ca și cele de peste hotare, hotelurile din clasamentul pentru România sunt apreciate și votate de clienți pentru calitatea serviciilor, profesionalismul și serviabilitatea personalului, pentru dotări și ambianță. Este bine să vă inspirați din acest top, să luați în calcul să vă cazați în aceste hoteluri, dar toate sunt de patru și cinci stele și au tarife pe măsură.

Mai jos, clasamentul celor mai apreciate hoteluri din țară:

 1 Hotel Privo Târgu Mureș ( 4*). Acest hotel, care a fost și anii trecuți prezent în clasamentul TripAdvisor, are 40 de camere şi apartamente de 4 şi 5 stele, oferă acces gratuit la centrul wellness, la saună şi la cada cu hidromasaj. Restaurantul este și el apreciat de clienți.

2. Kronwell, Brașov (4 *). Hotelul situat în apropierea gării din Braşov are 81 de camere, un centru Spa & Wellness și un spațiu de joacă dedicat celor mici.

3. Epoque Hotel, București (5 *). Hotelul de tip boutique este amplasat într-o zonă liniștită a capitalei, în apropiere de centrul istoric.  Are 45 de apartamente de lux, facilități Spa, piscină interioară și hammam.

4. Central Park, Sighișoara ( 4*). Acest hotel de tip boutique, găzduit într-o casă de afaceri ridicată în anul 1897, are 33 de camere și apartamente și este situat lângă Cetatea Sighișoara.

5. DoubleTree by Hilton, Oradea ( 4*). Hotelul deschis în septembrie 2012 are și un centru Spa, centru de fitness, piscină și restaurant.

6. Mercure Bucharest City Center, București ( 4*). Hotelul cu 114 camere este amplasat în centrul Bucureștiului, în apropiere de Ateneul Român.

7. Hotel Cișmigiu, București ( 4*). Amplasat într-o clădire istorică, în apropiere de calea Victoriei și de Centrul vechi, hotelul cu 60 de camere este apreciat în special pentru poziționarea sa și calitatea serviciilor.

8. Sarroglia Hotel, București ( 5*). S-a deschis în anul 2011, este amplasat în centrul capitalei și e apreciat pentru atmosferă și locație.

9. Orhideea Residence & Spa București. Orhideea Residence & Spa este un aparthotel cu 80 de apartamente cu unul sau două dormitoare și living. Are un centru Spa modern și spațios.

10. Hotel Internațional Iași ( 4*). Hotelul cu 169 de camere este situat aproape de obiectivele turistice importante din Iași, are piscină interioară, un centru fitness, saună şi un mic dejun apreciat de turiști. 

11. Intercontinental București (4*).
12. Plaza V & Plaza V Executive Hotel Târgu Mureș ( 4*).
13. Ana Hotels Sport Poiana Brașov( 4*).
14. JW Marriott Bucharest Grand Hotel, București ( 4*).
15. Crowne Plaza București ( 4*).
16. Grand Hotel Continental București ( 4*).
17. Hilton Sibiu, Sibiu ( 4*).
18. Hotel Internațional Sinaia, Sinaia ( 4*).
19. K+K Hotel Elisabeta București ( 4*).
20. Athenee Palace Hilton București ( 4*).
21. Doubletree by Hilton Bucharest Unirii Square ( 4*).
22. Novotel Bucarest City Centre, București ( 4*).
23. Premier Palace Hotel & Spa, București ( 4*).
24. Radisson Blu București ( 4*).
25. Hotel Central Ploiești ( 4*).

Sper că ți-a plăcut articolul, că te-a informat și te-a motivat pentru următoarea călătorie! Dă Like şi Share, prietenii tăi se vor bucura că te gândești la ei ? !

Visează, iubește, călătorește. Drum bun!

sursa foto : hotelurile

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This