Wizz Air lansează noi rute către Praga și Sevilla și continuă extinderea operațiunilor sale în România, prin alocarea unei noi aeronave Airbus A321.

Noul aparat de zbor al Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România și compania cu cea mai mare creștere din Europa Centrală și de Est, va intra în flota WIZZ în iulie 2020. Astfel, flota companiei din capitala României va crește la 13 aeronave. Numărul de angajați va ajunge la 1.100.

Din iulie 2020, Wizz Air ansează două noi rute interesante și frumoase din București către Praga, Cehia (din 1 iulie) și Sevilla, Spania. Conexiunea din Sevilla este singura între București și pitorescul oraș istoric din Andaluzia. Andaluzia, așa cum v-am spus deja, trebuie să ajungi măcar o dată în viață, motive sunt destule.

Biletele pentru noile rute sunt deja puse la vânzare.

Wizz Air lansează noi rute către Praga și Sevilla cu plecare din București, astfel:
DESTINAȚIA ZILELE DE OPERARE ÎNCEPE DIN PREȚURI DE LA*
Praga, Cehia luni, miercuri, vineri 1 iulie 2020 89 RON / 19.99 EUR
Sevilla, Spania marți, sâmbătă 4 iulie 2020 139 RON / 29.99 EUR

* Preț unic, inclusiv taxe de administrare. Este inclusă în tarif o geantă (max: 40x30x20cm). Trolerele și alte bagaje sunt supuse unor taxe suplimentare

De asemenea, alocarea noii aeronave va permite și creșteri de frecvențe spre rute populare.

Creșteri de frecvență către

DESTINAȚIE NUMĂR DE ZBORURI
Roma Ciampino 10x à 13x
Madrid 7x à 10x
Bologna 7x à 9x
Bruxelles Charleroi 9x à 11x
Geneva 3x à4x

„Suntem bucuroși să anunțăm aeronava cu numărul 13 din flota Wizz Air din București, precum și două noi rute. Sevilla este o destinație complet nouă pentru rețeaua Wizz Air și o lansăm din București începând cu iulie 2020 împreună cu Praga, despre care știm că este foarte apreciată de turiștii români. Astfel, rămânem dedicați pieței din România și oferim noi oportunități de călătorie interesante către cele mai atractive destinații din Europa și nu numai.”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air. Noua aeronavă Airbus A321 va începe să opereze în România din vara anului viitor.

Despre Wizz Air și planurile sale de extindere

*Compania oferă acum 152 de rute spre 20 de țări, de pe 10 aeroporturi locale. De curând, a aniversat 50 de milioane de pasageri transportați din România și 20 de milioane de pasageri din București.

*Wizz Air se declară dedicată pieței din România și oferă spre vânzare în 2020 aproape 11 milioane de locuri, ceea ce reprezintă o creștere cu 10% de la an la an.

*WIZZ adaugă constant noi rute rețelei sale din România. În a doua parte a anului 2019, compania a anunțat noi destinații către Londra Southend, Edinburgh sau Lyon, care le oferă pasagerilor din România noi oportunități de a călători în Anglia, Scoția și Franța.

*În decembrie 2019, cota de piață a Wizz Air după numărul de locuri rezervate este estimat de companie la 41 la sută. În același timp, Tarom deține 14 la sută, Blue Air 10 % și Ryan Air 10%. Turkish Airlines și Lufthansa dețin o cotă de piață de 3, respectiv 3 la sută, potrivit datelor Wizz Air

*Wizz Air operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 700  de rute de la 25 de baze.

*Aeronavele Wizz Air asigură conexiunea între 153 de destinaţii din 44 de ţări. Are o echipă de peste 5.000 de profesionişti, fiind ales de 38 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni.

*Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.

Sper că te-a inspirat acest articol! Intră în povestea noastră, vino cu noi pe Facebook și pe Instagram! Îți mulțumim pentru Like și Share, arată-ne că apreciezi ceea ce facem din pasiune 🙂!

Visează, iubește, călătorește!® Drum bun!

#consilierturism #sfaturidecălătorie #recomandări #bucurești #travelblogger #românia #twizzair #romania

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This