Case de vacanță și cabane la munte recomandate pentru familii și grupuri mici de prieteni, adevărate „căsuțe din povești ” pentru cei mici și cei mari. Pregătirea unei vacanțe cu familia nu e un demers ușor și bugetul e prea mare? Nu știi ce să alegi pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, membri ai familiei sau prieteni ?

Pandemia ne-a deschis ochii asupra a ceea ce e important în viața noastră: sănătatea trupului și a minții, importanța familiei, prietenilor și a naturii. Ne-a adus în topul preferințelor vacanțele în natură, care ne oferă, nouă și celor dragi, siguranța și libertatea care ne-au lipsit atât în ultimii ani pandemici. Nu mai vrem hoteluri aglomerate, ne dorim unități de cazare pe care să la închiriem integral, să fim doar noi și cei apropiați, cât mai aproape de natură. Cât mai liberi și cu buget optimizat.

Cazarea la cabane de munte, la modă

Nu doar românii s-au orientat către cabanele de munte sau vilele de închiriat integral “ascunse” în natură, într-o “mare de verde”. Aceasta este o tendință globală care tinde să devină obișnuință. Plus că a deschis ochii și a trezit interesul și celor care vor să lucreze remote, nu doar celor care vor vacanțe sau escapade de weekend.

Case de vacanță cu recenzii excelente

Iată recomandările noastre de cabane de munte și vile de vacanță de închiriat integral în România. Toate aceste case de vacanță sunt noi, ecologice, construite din materiale de cea mai bună calitate și dotate și utilate complet. Au spațiul lor exterior în care să te relaxezi și să te umpli de energie plus deschidere la priveliști minunate. Deși oferă intimitate, sunt conectate cu lumea, dat fiind că se află în apropierea obiectivelor turistice care merită văzute în zonă. Au recenzii excelente de la cei care le-au trecut pragul.

O cabană de munte perfectă pentru familie: A KUB

Un A KUB nou-nouț, cu un design și organizare perfecte, dotat și echipat ca la carte a fost introdus recent în rețeaua de case de vacanță și cabane de munte din Slănic-Moldova. A KUB e o reprezentantă ochioasă a noii generații de case de vacanță marca rentakub.com și e gata să-și deschidă porțile pentru șase persoane, patru adulți și doi copii.

Ascunsă în natură, și A KUB din Slănic Moldova e creată cu grijă să ofere maxim de confort, libertate si intimitate.

Aici, nu interacționați nu nimeni dacă nu aveți chef, vă gospodăriți și distrați cât, când și cum vreți. Bucătăria e complet echipată, concurează cu grătarul de la exterior, iar livingul cu terasa și foișorul din curtea proprie. Nu mai amintim de șemineu, Wi-Fi gratuit, programe de cablu și atmosfera deosebit de primitoare a acestei proprietăți cu care ne mândrim.

KUB 35, perfect pentru vacanța cu un copil

Kub 35 din Slănic-Moldova are, așa cum sugerează și numele, o suprafață utilă de 35 de m2. Este un primitor mini-apartament luxury, cu dormitor, baie și living cu chicinetă. O capodoperă a arhitecturii minimaliste, KUB 35 e proiectat pentru o familie cu un copil, care se va simți aici ca într-o căsuță din povești. Foișorul și parcarea proprii sunt alte atuuri ale acestei case de vacanță perfecte pentru un sejur de neuitat în familie.

KUB 45, ideal pentru vacanțe în patru

KUB 45, tot din Slănic Moldova, este precum o cabană de munte miniaturală, perfectă pentru o vacanță în patru. KUB 45 a fost proiectată să ofere momente frumoase, de neuitat, pentru doi adulți și doi copii. Are toate facilitățile moderne, inclusiv Wi-Fi gratis ca toate cabanele de munte de mai sus. Și aici, totul strălucește de curățenie și priveliștile sunt unice.

Complexul KUB Up din Bran Sohodol, cabane la munte cu ciubăr

La Bran Sohodol va fi deschis, în luna mai 2022, un complex de cabane de munte alpine, cu trei KUB Up, cel mai mare KUB din rețeaua rentakub.com. Locația este superbă, aerul curat și ozonat, priveliștile sunt unice la poalele Munților Caraiman și Bucegi. Fiecare din cele trei KUB Up nou-nouțe are o suprafață totală de 70 mp și locuibilă de 50 mp, putând găzdui patru adulți și doi copii. Au două dormitare și un living, baie și bucătărie complet utilate. Oferă maxim de confort și siguranță și acea atmosferă veselă și relaxată de care-și vor aduce cu toți aminte cu drag. Dar mai e ceva care va face aceste cabane de munte irezistibile: fiecare are ciubărul său. Am răspuns astfel dorințelor turiștilor care vor să se relaxeze la SPA, chiar sub cerul adânc și liber. 

Alder KUB 45 din Dorna Arini, ospitalitate bucovineană

Poate că a venit timpul să vizitați primitoarele plaiuri bucovinene. Alegeți Dorna Arini, un loc mai retras în natură, binecuvântat, autentic și ospitalier, amplasat la nici opt km de Vatra Dornei. O cazare extrem de ospitalieră pentru patru persoane o oferă Alder KUB, perfectă pentru o escapadă pentru o familie cu doi copii. Mini-cabana de munte este complet utilată, aduceți voia bună și pofta de distracție cu voi, în bagaje. 

Kokopelli din Băile Felix

La un pas de băile termale din Băile Felix și 1 Mai, acest mini apartament de 45 mp plus o terasă de aceeași dimensiune este perfect pentru un sejur energizant sau relaxant. KUB-ul perfect echipat are un dormitor separat și un living generos și poate găzdui patru persoane adulte. Foișorul, parcarea și grădina exterioară sunt alte atuuri ale acestei case de vacanțe care primește și animale de  companie. Frumosul oraș Oradea nu e nici el foarte departe, nu-l rata! 

KUB House, izolat de agitația orașului

Atât de aproape de oraș dar cu atât de multă intimitate și liniște ca la KUB House din apropierea Bacăului, la Lilieci, nici că se putea. E drept că nu e o cabană de munte sau vilă de vacanță, KUB House e un mini apartament care însumează standardele unui hotel de trei stele. E perfect să te retragi la Kub House cu familia, poate primi patru persoane, doi adulți și doi copii. Aveți tot ce vă trebuie: un living, un dormitor, o baie și o bucătărie, toate complet echipate, plus o terasă, un foișor și parcare.

Ne ajută recenziile sincere, le așteptăm comentariile și întrebările după ce te înregistrezi aici. Nne bucură atunci când ne susții pe Facebook și pe Instagram. Un gest simplu pentru a susține un proiect din pasiune. 

Visează, iubește, călătorește ®! Drum bun!

#consilierturism #visitromania #travelblogger #diescoverplaces #ecoturism #nature #lakuburi #slanicmoldova 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This