Călătorului îi șade bine cu drumul și cel mai bine îi prinde să fie conștient că paza bună trece primejdia rea. Așa își poate întinde coarda cât poate și își poate lua liniștit gândul de la tot felul de curse cu obstacole care ii pot ieși în cale. Nu contează câte pisici, tărcate sau negre, câte urcioare goale îi vor apărea în drum, câte ceasuri rele de marți și vineri 13 va petrece în vacanță, toate se vor duce ca nourii lungi pe șesuri!

Nu există nicio formulă magică, niciun descântec de deochi, niciun talisman anume pentru această protecție. Motivul este mult mai pământean, pentru orice fel de călătorie există asigurări!

Prevăzători cum ne știi, ne gândim mereu cu pragmatism la călătoriile care vor să vie. Ne place să ne grăbim încet, mai ales înainte de a ne pune rucsacul în spate. Ne preocupă să nu uităm ceva acasă, să nu omitem ceva pe drum, să facem ceva nepermis la destinație sau, din contră, să uităm să nu facem ceva în hotel. Să fim în siguranță! Și să ne gestionăm eficient bugetul de călătorie.

Să ne facem sau să nu asigurare? La această ultimă întrebare am renunțat de multă vreme. De ce? Pentru că nu există decât o opțiune și răspunsul este DA, ne asigurăm. Cântărim înainte opțiunile și ne asigurăm în funcție de destinație și experiențele dorite. Și așa scăpăm de minim o grijă!

Acum, ne-a atras atenția oferta Eurolife ERB Asigurări, care a lansat asigurările de călătorie disponibile exclusiv online. Se activează imediat din patru pași simpli și sunt valabile oriunde în lume. Polița poate fi încheiată chiar și de pe scara avionului și devine activă imediat după confirmarea plății. Asigurarea este disponibilă în 3 variante de pachete − RELAXAT, ECHILIBRAT ȘI ZEN, sunt patru pași pe platforma dedicată:

Pachetul RELAXAT asigură:

 • Asistență medicală pentru accidente și îmbolnăviri
 • Tratament dentar de urgență
 • Transport de urgență
 • Prelungirea călătoriei din motive medicale.

Pachetul ECHILIBRAT:

 • Asistență medicală pentru accidente și îmbolnăviri
 • Tratament dentar de urgență
 • Transport de urgență
 • Prelungirea călătoriei din motive medicale
 • Repatriere medicală și în caz de deces
 • Asigurarea bagajelor.

Pachetul ZEN asigură:

 • Asistență medicală pentru accidente și îmbolnăviri
 • Tratament dentar de urgență
 • Transport de urgență
 • Prelungirea călătoriei din motive medicale
 • Repatriere medicală și în caz de deces
 • Asigurarea bagajelor la călătoria cu avionul
 • Anularea călătoriei ( storno)
 • Asistență rutieră
 • Reducerea franșizei la mașina închiriată.

Pentru vacanțe pe patru roți. Iubim acest tip de vacanțe, și știu că nu suntem singurii! Periodic programăm astfel de escapade motorizate care ne asigură sentimentul de libertate deplină. Am făcut mii de kilometri într-o singură vacanță în Europa pornind din București, via insula Corfu, după care am luat feribotul de noapte spre Bari. De aici a pornit aventura continentală în Italia, dar nu am ocolit nici sudul Elveției și Austria, în drum spre casă. Acum știm că, pe tot parcursul unei călătorii în Europa, cu mașina personală, serviciul de asistență rutieră este inclus cu pachetul ZEN.

Pentru fanii sporturilor albe. Sezonul de schi abia a început și oferta este atât de generoasă încât sincer, este greu să alegi. Sunt stațiuni interconectate cu zeci, sute de kilometri de pârtii pe care poți să zbori având un singur sky pass în buzunar, nu contează dacă ești începător sau avansat, sigur există o pârtie pe care ți-ai dori să o testezi! Am făcut o simulare și a reieșit un raport bun între un cost competitiv și beneficii. Astfel, pentru o asigurare la schi în Austria, cu sporturi de agrement incluse, pentru o persoană, valabilă 5 zile, costă aproximativ 68 lei (varianta Pachet ZEN cu toate beneficiile incluse). Nu vrem să ne gândim cât ar costa un accident pe pârtie!

Pentru grupurile de 2 persoane, la prețul asigurării se aplică un discount de 10%. Nu sunt asigurate persoanele de peste 70 de ani.

Acoperirile sunt disponibile în cadrul a două variante de sumă asigurată: 30.000 euro, respectiv 50.000 euro.

Asigurarea de călătorie este lansată în parteneriat cu AXA Assistance, una dintre cele mai mari companii de asistență la nivel internațional. Eurolife ERB Insurance Group este parte a Fairfax Financial Holdings Limited, un holding canadian care, prin subsidiarele sale, este implicat în asigurări de proprietate și de accident, reasigurări și gestionarea investițiilor. În prezent, aproximativ 150.000 de clienți dețin polițe de asigurare emise de Eurolife ERB Asigurări România.

Sper că ți-a plăcut și acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino cu noi pe Facebook și pe Instagram! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune ?!

#consilierturism #sfaturidecalatorie #inspiratie #eurolifeasigurari

Visează, iubește, călătorește! ® Drum bun!  

 

 

Pin It on Pinterest

Share This