Cele mai apreciate hoteluri, pensiuni, SPA-uri, restaurante și cafenele au primit de la Google premiul Recenzia de Aur.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, Google anunță premierea celor mai apreciate afaceri din domeniul HoReCa (HOteluri, REstaurante, CAfenele), de pe Google Maps.

Au fost premiate astfel 31 de afaceri din cele opt regiuni de dezvoltare ale României și patru domenii de activitate, cu cel mai mare rating pe Google Maps în regiunea și sectorul din care fac parte.

Fiecare afacere câștigătoare primește trofeul „Recenzia de Aur” din partea Google, ca apreciere a calității serviciilor și produselor oferite, reflectate în recenziile de pe Google Maps.

Despre proiectul „Recenzia de Aur”

Proiectul în cadrul căruia Google acordă premiile „Recenzia de Aur” vizează companiile din domeniul HoReCa care sunt verificate prin serviciul Google Compania mea. Companiile trebuie să aibă profilul actualizat cu toate detaliile (adresă, program, telefon, etc.) și să fie active prin publicarea de actualizări constante, să aibă cel puțin 100 de recenzii pe Google Maps și un minim de 4,5 stele. Sunt premiate cele mai apreciate companii, ca rating și număr de recenzii, din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, pe 4 domenii de activitate din zona HoReCa: restaurante, hoteluri, centre spa și cafenele.

Câștigătorii „Recenziei de Aur” din acest an

RegiuneRestauranteHoteluri / Pensiuni SpaCafenele
Nord VestPiața9, OradeaPensiunea Agnes, Vișeul de SusRiviera Beauty & Spa, Cluj-NapocaSemiramiS Café, Oradea
CentruLa Birou Bistro, BrașovVila Bohemia, SibiuMasaj Salina Brașov, BrașovThe Bean Specialty Coffee, Mediaș
Nord EstRestaurant Q’usine, Câmpulung MoldovenescPensiunea Ioana, RugineștiSymphony Exclusive Club, IașiHarmony Cafe, Iași
Sud EstGarden Restaurant, BuzăuOrizont-Mahmudia Resort, MahmudiaIaki Spa, ConstanțaNoi Cafe, Constanța
Sud MunteniaLacul Verde Resort, ZahanauaFoișorul cu Flori, SinaiaVerity Sport & Wellness, PitestiLa Cafenea, Sinaia
București – IlfovBurgeria Știrbei by Malacu, BucureștiEpoque Hotel Relais & Châteaux, BucureștiThe Float Room, BucureștiSaint Roastery Specialty Coffee, București
Sud VestTaverna D’Amici, Râmnicu VâlceaNEST, Drobeta Turnu SeverinEnver Memish & Fiii, Slatina
VestNARU, TimișoaraVilla Trevi, Bazoșu NouDynamic Gym & Spa,  CaransebeșOvride Specialty Coffee, Timișoara

 

Google Compania Mea este instrumentul gratuit prin care afacerile își pot pune profilul pe Google Maps și Google Search. Astfel, ele vor apărea pe Google Maps cu toate detaliile, iar informațiile despre ele vor putea fi găsite de cei interesați prin căutare pe Google. Profilul unei afaceri poate conține: programul, adresa, datele de contact, poze, descrierea locației, recenzii, meniu (în cazul restaurantelor), plus butoane cu trimitere către website, Google Maps pentru direcții, apel telefonic sau pentru salvarea locației. Google Compania Mea este un instrument de ajutor pentru orice afacere, în mod special pentru cele din turism și HoReCa, acolo unde oamenii folosesc Google Maps pentru a căuta următoarea destinație de vacanță, un loc unde să se relaxeze sau să se întâlnească cu prietenii.  

Recenzia de Aur, un premiu al clienților mulțumiți

„A fi online este o condiție critică în lumea de astăzi. Google Compania Mea oferă afacerilor posibilitatea de a ieși în întâmpinarea potențialilor clienți, cu toate informațiile de care aceștia au nevoie (site, adresă, orar, telefon, etc.). Am decis să premiem afacerile care au cele mai bune recenzii pe Google Maps, deoarece un rating mare reflectă aprecierea pentru produsele și serviciile lor din partea celei mai mari părți a clienților. Recenzia de Aur este un premiu al publicului, al clienților mulțumiți. Vom continua să acordăm anual această distincție, pentru a evidenția importanța prezenței online și a susține afacerile românești” – Dan Oros, Head of Marketing Google România.  

Harta locațiilor premiate cu „Recenzia de aur”

Peste 200.000 de afaceri verificate

Pe Google Maps în România există peste 200.000 de afaceri verificate (care și-au validat locația pe hartă). Aceste afaceri sunt din domenii diverse, de la turism si HoReCa, domenii unde prezența pe Google Maps este critică, la servicii specializate de tot felul (precum saloane cosmetică sau frizerii), instituții financiar – bancare, magazine diverse, centre comerciale, afaceri din domeniul medical (precum centre medicale sau de analize) sau auto (service-uri, spălătorii auto, etc.). În prezent, pe Google Maps găsim:

  • Peste 8,000 de restaurante – din care 1.000 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii;
  • Peste 7.000 de hoteluri/ unități de cazare – din care aproape 1.000 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii;
  • Peste 1.700 de cafenele – din care 350 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii;
  • Peste 200 de spa-uri – din care 20 au rating peste 4,5 și mai mult de 100 de recenzii;

Despre Alphabet Inc.

Larry Page și Sergey Brin au fondat Google în 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajați la nivel global, oferind o gamă largă de produse și platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome și YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google.

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This