Clasamentul pe 2015 al „Celor mai bune hoteluri all inclusive din lume”, realizat pe baza aprecierilor a milioane de utilizatori ai tripadvisor de pe tot mapamondul, este dominat de Republica Dominicană și Mexic. În topul celor mai apreciate unități all inclusive și-au făcut loc un hotel din Turcia, Antalya și unul din Grecia.

Hotelurile din “Topul all inclusive pe 2015” sunt de fapt niște stațiuni mai mici, unde găsești toate facilitățile menite să-ți facă vacanța cât mai plăcută, să-ți ofere experiențe cât mai diversificate și mai complete, de calitate, astfel încât să nu simți nevoia să le părăsești cât e vacanța de lungă. De la serviciile de cazare și masă la cele de divertisment, aceste hoteluri de lux au reușit să satisfacă cerințele clienților, care s-ar întoarce aici și, mai ales, le-ar recomanda și altora. Pentru că, de ce să nu amintesc, sunt multe hoteluri all inclusive unde stai la coadă ca să se elibereze o masă sau la bar, pentru un cocktail, iar la piscină nu găsești niciodată un șezlong liber.

kurumba maldive

  1. Kurumuba, Vihimanafushi, atolul North Male, Maldive. Dacă Maldive este un paradis tropical, atunci Kurumba este un “paradisul paradisului”, care a ajuns la inima clienților pentru serviciile sale ireproșabile și pentru prețurile mai scăzute decât în alte hoteluri de lux din Maldive sau chiar de pe malul Oceanului Indian. La acest resort de top foarte romantic sunt apreciate și sesiunile de snorkeling, demonstrațiile de gătit ( Kurumuba are opt restaurante plus trei baruri) și degustările de vin care au loc într-o lagună. Amețitor 🙂

le banc cancun

2. Le Blanc Spa Resort, Cancun, Mexic. Este apreciat pentru serviciile impecabile şi pentru intimitatea și atmosfera relaxantă oferite turiştilor, comparativ cu alte cluburi din vestita stațiune din Golful Mexic. Le Blac Spa resort este un obișnuit al topurilor celor mai bune hoteluri, fiind un mic eden terestru rezervat doar adulților ( cu mai mulți bani). Le Blanc Spa Resort are trei piscine, zece restaurante și baruri și în fiecare seară au loc spectacole pe diferite tematici.

excellence plaaya mujeres cancun

3. Excellence Playa Mujeres din Mexic, un alt club de lux destinat adulților, care anul trecut a fost pe locul 9 în topul tripadvisor.com, a urcat în clasamentul preferințelor în 2015 în principal datorită luxoaselor apartamente cu piscină și a hamacelor de pe plajă. Clienții au apreciat și calitatea ireproșabilă a serviciilor, curățenia și profesionalismul personalului.

voyage belek turcia

4. Voyage Belek Golf & Spa ( 5 stele), Belek-Antalya, Turcia. Acest hotel din cea mai luxoasă stațiune a Antalyei este mult mai accesibil pentru români cel puțin în ceea ce privește distanța. Potrivit atât familiilor cu copii cât și adulților, construit în apropierea mării și la „umbra” unei păduri de pini, Voyage Belek Golf & Spa are plajă proprie imensă și cinci piscine, din care una interioară, fiind foarte apreciat și de iubitorii de golf. Este un hotel pe care l-am vizitat într-un infotrip în 2013 și pot să spun că este deosebit!

samana Dominicana

5. Luxury Bahia Principe Cayo Levantado Don Pablo Collection, situat pe o micuță insulă privată din apropierea peninsulei Samana, din nordul Republicii Dominicane, este un alt club de lux only adults ( doar pentru adulți, persoane de peste 18 ani), apreciat de turişti datorită angajaţilor foarte amabili şi prietenoşi, mâncării bune și atmosferei relaxante. Pare atât de simplu să fii în top, nu?

grand hotel paradiso

6. Iberostar Grand Hotel Paraiso, din Playa Paraiso, Riviera Maya, Mexic. Parte a unui hotel renumit, Iberostar Grand Hotel Paraiso, din Playa Paraiso este și el un obișnuit al clasamentelor gen ”Cele mai bune hoteluri”. Deși a coborât patru poziții față anul trecut, acest hotel este apreciat mai ales pentru atmosfera romantică și relaxantă și pentru mâncarea și atmosfera din restaurantele sale.

7 reserve punta cana

7. The Reserve, un hotel mai nou al Paradisus Punta Cana, din Republica Dominicană, a urcat în acest an în preferințele clienților, poate și pentru că este “dedicat” familiilor. Amplasarea deosebită, calitatea serviciilor, inclusiv cele de spa@wellness, au intrat la inima turiștilor care merg  în vacanță împreună cu cei mai mici membri ai familiei lor.

salina brasil

8. Salinas do Maragogi All Inclusive Resort, Maragogi, singurul club din Brazilia inclus in topul celor mai bune hoteluri all inclusive, s-a impus datorită plajei sale cu nisip fin, programului spa și a bucatelor servite.

9 marmona secrets cancun

9. Secrets Maroma Beach Riviera Cancun, Mexic a fost și continuă să fie considerat „Raiul pe Pământ“ datorită atenţiei pentru detalii din hotel, dar şi a piscinei şi plajei sale.

iberostar grand hotel bavaro

10. Iberostar Grand Hotel Bavaro, Republica Dominicană, adults only, este apreciat pentru serviciile sale, deși are și unele aprecieri negative.

Mai jos, cele mai bune hoteluri „totul inclus”, așa cum au fost votate de utilizatorii tripadvisor.com în 2015.

Topul celor mai bune hoteluri all inclusive din lume

1.Kurumba Maldive;
2.Le Blanc Spa Resort, Mexic;
3.Excellence Playa Mujeres, Mexic;
4.Voyage Belek Golf & Spa, Belek, Antalya,Turcia;
5.Luxury Bahia Principe Cayo Levantado Don Pablo Collection, Republica Dominicană;
6.Iberostar Grand Hotel Paraiso, Mexic;
7.The Reserve at Paradisus Punta Cana, Republica Dominicană;
8.Salinas do Maragogi All Inclusive Resort, Brazilia;
9. Secrets Maroma Beach Riviera Cancun, Mexic;
10.Iberostar Grand Hotel Bavaro, Republica Dominicană;
11.Andilana Beach Resort,Provincia Antsiranana, Madagascar;
12.Hyatt Zilara Cancun, Mexic;
13.Ikos Oceania, Halkidiki, Grecia;
14.Iberostar Grand Rose Hall, Jamaica;
15.Secrets Silversands Riviera Cancun, Mexic;
16.Grand Velas Riviera Nayarit, Mexic;
17.Galley Bay Resort, Antigua;
18.The Royal Playa del Carmen, Mexic;
19.Royalton Cayo Santa Maria, Villa Clara Province, Cuba:
20.The Reserve at Paradisus Palma Real, Republica Dominicană
21.El Dorado Maroma, a Beachfront Resort, Mexic;
22.The Beloved Hotel, Mexic;
23.Playacar Palace, Mexic;
24.Live Aqua Cancun All Inclusive, Mexic;
25.Rixos Sharm El Sheikh, Egipt.                          Sursa: tripadvisor.com, 2015

Citește și despre Topul celor mai bune hoteluri all inclusive din Europa, ediția 2015.

Sper că ți-a plăcut acest material, că te-a făcut să visezi și te-a motivat pentru următoarea călătorie!  Visează, iubește, călătorește.                            Drum bun!     Sursa fotografiilor: hotelurile.

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This