Topul celor mai bune hoteluri “totul inclus” din Europa este dominat de Turcia și Cipru, în rândul primelor zece din clasamentul best all inclusive realizat pe baza aprecierilor utilizatorilor tripadvisor.com fiind prezente și câte o unitate din Italia, Grecia și Spania.

Ce-și doresc turiștii? Aceasta este întrebarea pe care managementul hotelurilor care se respectă și-o adresează neîncetat pentru a-și mulțumi oaspeții. Răspunsul găsit de aceștia pare rețeta universală a succesului în domeniul hotelier: personal prietenos, mâncare bună și diversificată, curățenie și un raport calitate-preț corect.

voyage belek turcia

1. Voyage Belek Golf & Spa (5 *), Antalya, Turcia. Cel mai bun hotel all inclusive din Europa ocupă locul patru în clasamentul global pe 2015, fiind apreciat atât de familiile cu copii cât și de cupluri. Mâncarea, restaurantele, atitudinea personalului, camerele, plaja și chiar și cele cinci piscine ale Voyage Belek Golf & Spa au fost apreciate de turiștii din toată Europa, care spun că s-ar reîntoarce în cea mai luxoasă stațiune din Antalya, Belek, pentru acest hotel cu facilități de golf.

ikos camera 2

2. Ikos Oceania (5 *), Kassandra, Grecia. Acest hotel de cinci stele din Kassandra, peninsula Halkidiki, Grecia, este apreciat de turiști în special pentru calitatea serviciilor, amabilitatea personalului și pentru mâncarea și băutura oferite. Hotelul cu plajă la marea Egee, dar și cu piscine interioare și exterioare, este situat în apropiere de Nea Moudania, la 64 de kilometri de Salonic. Ikos Oceania are și centru spa, cinematograf, teren de tenis și faclități pentru copii precum kids club și babysitter.

3 sentido phapos

3. Setido Cypria Bay, Paphos (4* +), Cipru. “All-inclusive=all good” a postat un client englez, pe când un altul felicită managementul hotelului pentru că a știut să aleagă și să școlească atât personalul de la restaurante, baruri și recepție cât și bucătarii. Sunt apreciate mesele variate și gustoase, chiar dacă acestea pun în pericol silueta :).

luouis lendra phapos cipru 4

4. Louis Ledra Beach (4*), Phapos, Cipru. Și acest hotel este apreciat pentru personalul prietenos, camerele spațioase și mâncarea excelentă, deși sunt unii clienți care spun că hotelul arată învechit și nu-și merită numărul de stele. Situat pe coasta de sud-vest a insulei Cipru, la 50 de kilometri de Limassol, Paphos se află în apropierea locului unde s-a născut Afrodita, zeița dragostei și a frumuseții. Orașul Paphos este inclus în lista patrimoniului mondial al UNESCO și a fost desemnat Capitala europeană a culturii 2017.

cornelia diamond antalya 5

5. Cornelia Diamond Golf Resort & Spa ( 5 *), Belek, Antalya, Turcia. Am vizitat acest hotel deosebit în anul 2013 și pot să spun că mi-a lăsat o impresie foarte bună. Calitatea serviciilor, catalogată de majoritatea drept “remarcabilă”, mâncarea delicioasă și băuturile de înaltă calitate sunt atuurile acestui complex hotelier de lux, potrivit deopotrivă familiilor cu copii și cuplurilor.

liberty hotels lara 6

6. Liberty Hotels Lara, Antaya, Turcia. Acest hotel, potrivit mai ales familiilor cu copii, a primit recenzii favorabile pentru facilitățile sale, pentru dotările camerelor, curățenie și mâncarea foarte diversificată. Unii dintre clienți au postat că hotelul nu se ridică totuși la înălțimea celor cinci stele, dar că personalul :face totul” pentru ca hotelul să ajungă cât mai aproape de ele.

Louis Phaethon Beach 7

7. Louis Phaethon Beach ( 4 *), Phapos, Cipru. Acesta este un hotel bun și pentru tineri și pentru bătrâni, unde fiecare găsește ceva pentru a se distra sau relaxa. Personalul foarte amabil, mâncarea bună și curățenia sunt apreciate în mod deosebit la Louis Phaethon Beach Hotel, care are totuși ca bilă neagră plaja cu stânci.

ibsrostar anteria tenerife 9

8. Iberostar Anthelia ( 5*), Costa Adeje, sud-vestul insulei spaniole Tenerife. Turiștii care și-au petrecut vacanța în acest hotel situat pe malul Oceanului Atlantic, în insula spaniolă Tenerife spun că ar reveni aici pentru camerele confortabile, mâncarea excelentă, piscine și pentru amplasare.

ClubMedInKemer

9. Club Med Palmiye ( 4*), Kemer, Turcia este și el un obișnuit al topurilor gen “Cele mai bune hoteluri”. Amplasat la poalele muntilor Taurus, Club Med Palmiye este apreciat de familiile cu copii, mai ales că are o mulțime de facilități create special pentru cei mici turiști. Și cei mai mari se pot relaxa și bucura de o serie de servicii concepute special pentru ei, precum programe fitness, diferite sporturi nautice sau pachete Spa & wellness.

adler termae

10. Hotel Adler Thermae Spa & Relax Resort ( 5 *), Bagno Vignoni, Toscana, Italia. Ascuns printre dealurile Toscanei, acest hotel de lux a ajuns și s-a menținut la inima clienților pentru serviciile sale Spa & wellness, poziționarea sa remarcabilă, cu o panoramă amplă asupra Val d’Orcia și pentru mâncare. Bagno Vignoni se află la 12 de kilometri de “inima Toscanei”, Florența și la 181 kilometri de Pisa.

adler termae 10

Citește și despre Topul celor mai bune hoteluri din lume, ediția 2015.

Sper că ți-a plăcut acest material, că te-a făcut să visezi și te-a motivat pentru următoarea călătorie!  Visează, iubește, călătorește.                            Drum bun!     Sursa fotografiilor: hotelurile.

 

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This