Cele mai  mari outlet-uri din orașele importante ale Europei te invită să-ți completezi garderoba cu piese ale brandurilor preferate, cu bugete low cost. Astfel că nu mai ești nevoit să participi la luptele “corp la corp” de pe Champs-Elysees sau pe Bond Street, la soldările de iarnă sau de vară.

Mai bine te bucuri de cumpărături „istețe” în cele mai mari outlet-uri din Europa tot timpului anului. Aici nu doar că așteaptă reduceri de până la 70-80 la sută la mărfurile de brand, poți proba ce-ți place pe îndelete, poți bea o cafea, da Like acestui articol 🙂 într-o atmosferă relaxată și civilizată.

Cele mai bune outlet-uri din Italia

Fidenza Village (Via S. Michele Campagna, 43036 Chiusa Ferranda, Fidenza PR). Acest “butic” uriaș situat la 130 km sud-est de Milano este cunoscut pentru faptul că în timpul soldărilor se pot cumpăra articole de marcă cu doar 5-10 euro/bucata. În Fidenza Village ( foto sus, sursa compania) există aprox. 120 de magazine de mărci precum Michael Kors, Paul Smith, Jimmy Choo, Versace, D & G, Guess, ctc.

Cum ajungi la Fidenza Village. Fidenza Village se află la jumătatea drumului între Milano și Bologna, cu mașina pe autostrada E 25. Cu trenul, ajungi din Milano în aprox. 80 de minute, din stația Milano Centrale, iar din Bologna Centrale de asemenea e legătură direct până la Fidenza.

Outlet-ul este deschis în fiecare zi a săptămânii, cu excepția sărbătorilor legale, între orele 10 și 20.00.

Serravalle Designer Outlet (Via della Moda 1, Serravalle Scrivia, AL) – un adevărat paradis pentru entuziaștii shoppingului, cărora le sunt dedicate peste 230 de buticuri și restaurante. Serravalle Designer Outlet cel unul dintre cele mai mari designer outlet din Europa unde poți găsi mărcile preferate la 30% -70% din preț, pe tot parcursul anului. De la luxoasele Armani, Burberry, Fendi, Gucci sau Prada la sportivele Adidas, Nike și Converse, în magazine există întotdeauna și unele rafturi cu reducere de 80-90%! Doar să ai răbdare să le cauți.

Cum ajungi la Serravalle Designer Outlet. Este situat la 97 km de Milano (prin A1), la 54 km de Genova (prin E 35). Outletul este deschis în fiecare zi a săptămânii, cu excepția sărbătorilor legale, între orele 10 și 21.00.

Noventa Di Piave Designer Outlet (Via Marco Polo 1, 30020 Noventa di Piave, Veneția) Sunt peste 150 de buticuri la Noventa Di Piave Designer Outlet, există câte ceva atractiv pentru toate bugetele. De la branduri exclusiviste precum Prada, Gucci, Armani, Fendi, Polo Ralph Lauren, Jil Sander, Roberto Cavalli și Paul Smith la cele sportive, cum ar fi Nike și The North Face, și casual precum Guess și Desigual, găsești ceva pe gustul tău!

Acest outlet situat la 40 de minute de Veneția e deschis în fiecare zi de la ora 9.00 până la ora 21.00, exceptând sărbătorile legale.

Castel Romano Designer Outlet (adresa: Via del Ponte di Piscina Cupa, nr. 64, 00128 Castel Romano Roma) este una din destinațiile de shopping preferate de italieni. Outletul este situat la 25 km sud de Roma și atrage nu doar prin proximitate ci și prin reducerile de 30-70 la sută oferite tot timpul anului de cele peste 110 de mărci pentru copii, femei și bărbați. O linie directă de autobuz face legătura dintre acest outlet și centrul Romei.

Castel Romano Designer Outlet, unde predomină mărcile de lux, este deschis în fiecare zi a săptămânii, de la 10 la 21.00, sărbătorile legale fiind închis.

-Un alt mare outlet din apropierea Romei este Valmontone Outlet Village (Via della Pace, Località Pascolaro, 00038 Valmontone). În satul Valmontone, la 43 km de Roma, sunt reunite sub același acoperiș peste 170 de magazine aparținând unor branduri premium. Valmontone Outlet Village este deschis de luni până vineri de la 10 la 20.00 iar în weekend de la 10.00 la 21.00.

Outleturi mari din Spania

Outlet în Barcelona. La Roca Village (adresa: 08430 Santa Agnès de Malanyanes, Barcelona), cel mai mare outlet din Barcelona. Este situat la 40 de minute de condus din centrul orașului, la mijlocul distanței dintre Barcelona și Girona, urmând A7. La Roca Village vei găsi peste 90 de magazine ale unor branduri bine cotate, precum și ale unor tineri designeri. Antonio Miro, Dolce e Gabbana, Farrutx, Loewe, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Versace și Villeroy & Boch.â sunt printre mărcile prezente aici.

La Roca Village este deschis în fiecare zi a săptămânii, de la 10.00 la 22.00, exceptând sărbătorile legale.

În apropierea Barcelonei mai există un alt outlet mai nou și încă mai mic, Viladecans The Style Outlets, specializat în haine și accesorii pentru publicul mai tânăr.

-Outleturi în Madrid. Las Rozas Village ( adresa: C / Juan Ramón Jiménez 3, 28232 Las Rozas) reunește peste 100 de magazine, de la sport la lux și câteva restaurante. Adolfo Domínguez, Belstaff, Burberry, Hackett, Hugo Boss, Kenzo, TAG Heuer, TOUS, RITUALS, Escada, Tommy Hilfiger și Versace sunt printre cei prezenți aici. Cea mai ușoară cale de a ajunge la Las Rozas Village este cu autobuzul Express (circulă de trei ori pe zi, de la centrul orașului Madrid).

Las Rozas Village este deschis de luni până duminică, de la ora 10.00 la 22.00.

Cel mai mare outlet din Spania. Un outlet apreciat este și San Sebastián de los Reyes The Style Outlets, cel mai mare din Spania, situat în San Sebastián de los Reyes, la 30 km de Madrid. Aici sunt peste 120 de magazine, unde colecțiile ieșite de pe rafturi ale Adolfo Dominguez, Armani, Burberry, Carolina Herrera, Calvin Klein, Diesel, Gant, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Lewis, Loewe, Pepe Jeans, Ralph Lauren, Roberto Verino, Dolce & Gabbana, Timberland, Tommy Hilfiger, Versace sunt cu până la 60-70% mai ieftine. Ajungi la San Sebastián de los Reyes The Style Outlets cu autobuzul și cu trenul din Madrid. Este deschis zilnic de la 10 la 22.00, în fiecare zi, cu excepția sărbătorilor legale.

-San Sebastián de los Reyes este construit într-un centru comercial din care fac parte și Decathlon și Ikea, așa că sunt toate șansele ca o zi la cumpărături aici să fie foarte plină.

Outleuri din Marea Britanie

Bicester Village (adresa: 50 Pingle Dr, Bicester OX26 6WD) este un important outlet din suburbiile Londrei. Aici, peste 160 de buticuri de lux, casual și sport au tot timpul anului reduceri de 50%. Creațiile unor designeri celebri precum Alexander McQueen, Coach, Barbour, Mulberry, Prada, Vivienne Westwood, Gucci, etc., fac din Bicester Village outlet un loc vizitat și de vedete. Se ajunge pe autostrada M40 sau cu trenul până la Gara de Nord Bicester. Bicester Village este deschis în fiecare zi a săptămânii, Lu-Mi de la 9.00 la 21.00, Jo, Vi, Sâ în intervalul 9.00- 22.00, Du de la 10.00 la 19.00.

Un outlet exclusivist este Burberry Outlet Store, situat în East London. Colecțiile mai vechi ale vestitului brand englezesc sunt la vânzare cu 70% mai ieftine față de prețul inițial.

London Designer Outlet Wembley, specializat în articole sportive, cu peste 50 de magazine care oferă reduceri periodice și sezoniere de până la 70% este un alt outlet apreciat din capitala Regatului Unit.

Cheshire Oaks (Kinsey Rd, Wirral CH65 9JJ) este un outlet imens de lângă Liverpool. Cu cei peste 360.000 mp de spații comerciale și 145 de magazine, restaurante și cafenele, Cheshire Oaks este cel mai mare outlet de designer din Marea Britanie. Pe tot parcursul anului, aici vei găsi până la 60% reducere din prețul de vânzare la toate brandurile. Sunt prezente în principal mărci britanice (Burberry, Fred Perry, Ted Baker, Marks & Spencer), dar nu lipsesc nici brandurile de lux internaținale (Polo Ralph Lauren, Michael Kors, Hugo Boss, etc.).

Cheshire Oaks este la nici o oră distanță de Manchester și Liverpool, este deschis în fiecare zi a săptămânii ( L-Vi între 9.00 și 21.00, Sâ între 9.00 și 20.00, Du între 10.00 și 18.00).

Outleturi din Germania

Outletcity Metzingen (adresa: Reutlinger Str. 63, Metzingen). Acest outlet nu se poate lauda cu dimensiuni impresionante, dar este cunoscut de toți germanii și turiștii care ajung în zonă. Unul dintre cele peste 70 de magazine de brand din Outletcity Metzingen este Hugo Boss, cu prețuri de fabrică, la care se adaugă brandurile de lux italiene, cele englezești și unele casual americane, dar nu lipsesc nici mărcile sportive.  Outletul se află la aprox. 43 km sud de Stuttgart și este închis duminica și toate sărbătorile.

Outletcity Metzingen este deschis de luni până vineri între 10.00 și 18.00 și sâmbăta de la 09.00 la 16.00.

Outlet Designer Berlin (Designer Outlet Berlin, Alter Spandauer Weg, Wustermark). Unul dintre cele mai apropiate de capitala Germaniei, Outlet Designer Berlin ( foto sus, sursa; compania)are peste 100 de mărci de îmbrăcăminte, bijuterii și accesorii cu o reducere de până la 70%. Poți ajunge aici pe autostrada B5.

Outlet Designer Berlin este deschis zilnic de la 10 la 20.00, cu exceptând duminicile și sărbătorilor legale.

Alte outleturi interesante din Berlin sau împrejurimi sunt McArthurGlen Designer Outlet Berlin (cu aprox. 90 de magazine și peste 100 de mărci de top (Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Adidas și Nike) la care se adaugă cele aparținând unor mărci exclusiviste precum Max Mara, Marc Cain.

Outlet Wertheim Village (Wertheim Village, Almosenberg, 97877, Wertheim) atrage cu cele aprox. 130 de magazine de pe segmentul premium și o gamă largă de mărci sportive. Este situat la 88 km de Frankfurt, deschis de luni până sâmbătă de la 10.00 la 20.00, duminica e închis.

Inglostadt Village, în apropiere de München. Are peste 100 magazine de brand, mai ales mărci de lux, cu reduceri de până la 60% la prețul de vânzare cu amănuntul. Sunt bine reprezentate brandurile germane, dar nu lipsesc nici colecțiile internaționale de lux, nici cele mai accesibile și cele sportive. Există o linie express care leagă Inglostadt Village de München.

Outletul Inglostadt Village e deschis de luni până sâmbătă de la 10.00 la 20.00, duminica și sărbătorile închis.

Outlet Designer Neumünster (Designer Outlet Neumünster, Oderstraße 10, 24539 Neumünster). Acesta este frecventat și de italienii amatori de branduri de lux. De asemenea, iubitorii stilului denim și sport pot găsi aici multe oferte interesante, cu o reducere de până la 70% din prețul inițial. Sunt prezente aprox. 120 de branduri. Este situat la 60 km nord de Hamburg (pe autostrada A7).

Designer Outlet Neumünster are ușile deschise în fiecare zi a săptămânii, excluzând duminica și zilele de sărbătoare legală, de la ora 9.00 la 21.00.

Outleri mari din Franţa

Outlet La Vallee Village (adresa: Cours de la Garonne, 77700 Serris) este cunoscut de fiecare iubitor al cumpărăturilor istețe. Aici există peste 130 de buticuri, cu noile colecții ale celor mai cunoscute branduri din lume dar și cu mărfuri ieșite din catagoria “new collection”. Ajungi la acest outlet cu mașina din Paris (sunt aprox. 38 km pe A4), cu o linie express care pleacă din Place des Pyramides sau cu trenul.

La Vallee Village este deschis de luni până duminică (inclusiv) de la 10.00 la 20.30, exceptând sărbătorile legale.

Outlet McArthurGlen Troyes (adresa: Voie du Bois, 10150 Pont-Sainte-Marie). Aici sunt peste 250 de buticuri. Francezii în sine consideră că această rețea de distribuție este cea mai bună din rețea și o vizitează în mod regulat în timpul soldărilor de vară și de iarnă. Este situate lângă Troyes, la 168 km d Paris. 155 km de Dijon și 120 km de Reims.

Outlet McArthurGlen Troyes este deschis de luni până joi (inclusiv) de la 10.00 la 19.00, sâmbăta până la 20.00, iar duminica e închis.

Marques Avenue Troyes (adresa: 114 Boulevard de Dijon, 10800 Saint-Julien-les-Villas). Situat în regiunea considerată “leagănul tricotului”, acest outlet reunește sub aceleași acoperișuri peste 120 de magazine, de la îmbrăcăminte, accesorii, articole din piele sau încălțăminte la prețuri reduse cu 30% – 70%. Principalele avantaje ale Marques Avenue Troyes sunt apropierea de Paris, colecțiile semnate de tineri designeri și casa de vinuri, unde poți savura și cumpăra produse din provincia Champagne.

Centrul este deschis de luni până vineri de la ora 10:00 la ora 19:00 și de sâmbătă între orele 9:30 și 19:00.

Outlet în Viena

-Designer Outlet Parndorf. Cel mai celebru din această parte a Europei este Designer Outlet Parndorf, care a devenit, în special datorită poziționării sale, pe marginea A4 ( autostrada care leagă Viena de Budapesta) un punct de atracție printre amatorii de shopping din mai multe țări. În cele peste 160 de magazine ale sale pentru cei mari și copii, Parndorf are reduceri de la 30 până la 70 % tot timpul anului. Cu puțin noroc, din Parndorf ai putea să-ți completezi garderoba cu piese ale unor designeri de lux precum Michael Kors, Prada, Burberry, Karl Lagerfeld, JOOP, Boss, Escada sau Armani. Totul e să-ți vină bine, să-ți placă prețul și modelul și să ai răbdare să cauți și probezi. Există un shuttle-bus către Parndorf și dinspre Pandorf către Viena, pe care îl poți lua din apropierea intrării principale a Operei de Stat din capitala Austriei. Biletul dus-întors costă 30 euro/persoană.

Programul Parndorf: outletul e deschis de luni până joi între 09:30 și 20:00, vinerea între 09:30 și 21:00, iar sâmbăta de la 09:00 la 18:00. Parndorf este închis duminica.

Sper că ți-a plăcut și acest articol și că te-a inspirat ! Intră în povestea noastră, vino cu noi pe Facebook !și pe Instagram! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune ?!

#travel #travelblogger #consilierturism #triptips #sfaturidecalatorie #top2018 #inspiratie #shopping

Visează, iubește, călătorește! ® Drum bun!  

 

error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This