În oferta de toamnă a TAROM se regăsesc destinații precum Istanbul, Munchen, Roma și Tel Aviv la tarife de la 119 euro/persoană dus-întors și Amsterdam, Praga sau Bruxelles de la 139 EURO, dus-întors.
În perioada 15 – 20 Octombrie 2019, Compania națională TAROM dă startul unor promoții la biletele către destinaţiile dorite, pentru cei interesaţi să călătorească în perioada 01 noiembrie – 14 decembrie 2019 şi 11 ianuarie – 31 martie 2020, data ultimului retur.
Perioada minimă de şedere la destinaţie pentru oferta de toamnă a TAROM este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Destinaţiile cu bilete la ofertă şi costul unui bilet dus-întors, cu toate taxele incluse:

-Tarif de la 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv;
-Tarif de la 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Stockholm, Amsterdam, Bruxelles, Erevan, Salonic;
-Tarif de la 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Barcelona, Madrid, Londra.

Numărul de locuri este limitat iar oferta se supune unor termene şi condiţii:
– este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM şi doar pe destinaţiile TAROM menţionate mai sus;
– rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore;
– reducere de 10% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani;
– modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/echivalentul monedei de plată;
– rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Toţi pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de:
 Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg +10 kg bagaj de mână;
 Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;
 Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea;
Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro/oferta-de-toamna, cât şi prin agenţiile proprii şi cele autorizate din ţară şi de peste hotare.

Sper că ți-a plăcut acest articol și că te-a inspirat! Hai cu noi pe Facebook și pe Instagram! Îți mulțumim pentru Like și Share, așa ne arăți că apreciezi ceea ce facem din pasiune !

#consilierturism #top2019 #inspiratie #travelblogger #sfaturidecălătorie #tarom #recomandări

Visează, iubește, călătorește! ® Drum bun!

 
error: Acest continut este protejat!!

Pin It on Pinterest

Share This